Zo maak je supersnel een beha los

door Lissa

Een beha is soms vre-se-lijk! Naast dat het niet altijd even fijn zit, is het is ook een lastige klus om ze uit te doen bij iemand anders. Je wil natuurlijk niet dat door jouw gepruts de sexy vibe verandert en daarom leggen wij je uit hoe je dit simpel en snel doet!

Hoe herken je verschillende soorten beha’s?

Voordat je een beha wilt uittrekt, moet je weten welke beha de persoon draagt. Om het je even moeilijker te maken zijn er verschillende soorten. Check dit subtiel door over haar rug heen wrijven. Als je geen sluiting voelt, draagt ze een sportbeha, bralette of zit de sluiting voor. Zo simpel is het!

Een beha met achtersluiting

Om een beha met een achtersluiting uit te doen is het handig om de knijp- en release techniek te gebruiken. Dit gaat als volgt: Knijp met je duim en je eerste twee vingers voorzichtig in de beha aan de kant van de gesp en knijp er vervolgens in. Hierdoor springt het als ware los. Let op: sommige beha’s hebben twee, drie of zelfs vier haakjes. Dit is soms wat lastiger maar met een beetje oefening kom je er wel!


Een beha met voorsluiting

Er zijn ook beha’s met een voorsluiting, super pretty! En lekker makkelijk om uit te trekken. Je hebt hiervoor beide handen nodig. Met elke hand pak je één sluiting vast. Trek de ene kant van de sluiting omhoog en de andere naar beneden, de richting is afhankelijk van de specifieke beha, maar daar kom je snel achter.

Beha zonder sluiting

Draagt ze een bralette, sportbeha of andere beha zonder sluiting? Dan is je stress snel opgelost. Deze is namelijk super eenvoudig uit te trekken. Je kan de beha gewoon over haar hoofd uit doen. Of je dit ruw of romantisch wil doen, hangt er natuurlijk vanaf in welke vibe jullie zitten.


Wat als het niet lukt?

Soms gaat het gewoon even niet, no big deal! Probeer niet te stressen en probeer het langzaam nog een keertje. Mocht de beha nog steeds niet los gaan, kan ze het gelukkig altijd zelf nog. Sterker nog: heel veel vrouwen doen het zelf, het kan ook heel geil zijn!

Meer over beha’s:

Onze lingerie favorieten van deze week: balconette beha’s

Waarom je prima zonder beha door het leven kunt

Onze lingerie favorieten lingerie favorieten van de week: T-shirt beha’s

Beeld: Pexels, Unsplash

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy