Oh so horny: de unicorn dildo

door Lotte

Wij houden van unicorns. We houden óók van dildo’s. De twee zou je niet gelijk met elkaar willen associëren, maar vanaf nu kan je er niet omheen. Het nieuwste gekke speeltje van het Amerikaanse erotiekbedrijf Geeky Sex Toys is een dildo in de vorm van een unicorn-hoorn. Met regenboogkleurtjes en glitter en al. 

Geen grap

Verrassend genoeg is dit geen geintje van het bedrijf bedoeld om viral te gaan. De unicorn dildo kun je voor 50 dollar (omgerekend 46,76 euries) op de eikel – ehhhh – op de kop tikken. Het speeltje is gemaakt van 100% medische siliconen, wat een belangrijke voorwaarde is voor een kwalitatief goede sextoy.

Ook handig dat het niet gelijk doet denken aan een speeltje. Wil je ‘m niet verstoppen in je nachtkastje, maar elke dag kunnen bewonderen? Gooi er wat armbandjes en ringen om en voilà. Niemand die het ziet.

unicorn dildo

Meer over de unicorn dildo

Meer bijzondere speelgoed

Geeky Sextoys heeft veel meer van dit soort hilarische en aparte sexspeeltjes. Wat vind de lightsaber dildo, Batman buttplug of het dildo-zwaard van Jon Snow (Game of Thrones). Of wat dacht je van speeltjes in de vorm van je favoriete Pokémon? Childhood ruinied

 

Unicorn dildo Unicorn dildo Unicorn dildo Unicorn dildo

Wat vind jij van deze gekke toys? ‘Hebben’ of sla je deze even over?

 

Beeld: Tumblr

Meer grappige speeltjes:

15 x geef je oude sexspeeltjes een tweede leven

6 x vibrators in vermomming

 

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy