By 

Porna: echte sex met echt koppel!


SHOP

we-vibe-porna

We-Vibe
Koppelvibrator

lingerie-aftereden

After Eden
Bandeau beha

spanish-fly

Spanish fly
Stimulerend middel

Echte sex met echt koppel

Een tijdje geleden hebben we als experiment een video geupload met daarin een echt koppel dat echte sex heeft. Normaal gesproken proberen we ook te kijken naar de kwaliteit van het beeld, maar zelf waren we erg gecharmeerd van het concept waarbij het stel zelf de camera pakt en de love making op beeld zet. Heel leuk is ook te merken dat wij niet de enige zijn die hier enthousiast over zijn, we hebben namelijk heel veel positieve reacties gekregen en ook aan het aantal bezoekers is te zien dat het enthousiast is ontvangen! Daarom dus meer van dit en uploaden we nu de 2e video en wellicht wordt het zelfs een nieuwe categorie op onze website.

Wat zie je in deze “echte” porna video?

De intro van de video laat een compilatie zien van de verschillende stelletjes die ze al voor zijn gegaan.Na deze intro maak je kennis met het stelletje die zich in deze video bloot geeft. Het stelletje, een leuke en aantrekkelijke vrouw en een sexy man met mooie tattoo’s, geven jou een intiem kijkje tijdens hun vrijpartij. Ze filmen hun gepassioneerde sex vanuit verschillende hoeken van de kamer. Wat ook deze video weer erg sexy maakt is het idee dat zij hier “echte” sex hebben. Ze vrijen zonder script en zonder een team met camera of geluidsmensen.

 

Echte koppel sex

Wat vond jij van dit sexy koppel met spannende echte sex? Wordt het volgens jou tijd voor een nieuwe categorie op LotteLust met meer van deze echte sex video’s? Laat het ons weten door op onderstaand hartje te klikken of stuur ons een mailtje met jouw idee naar onze redactie mail. Je kan dit sturen naar redactie[a]lottelust.nl. Alvast bedankt!

 

Wil je meer porna zien, probeer dan ook onderstaande video’s:

Porna: echt koppel die achter gesloten deuren de sex filmt

Porna: speels voorspel en hete sex

Porna: vrouwenliefde massage

Hanna
About me

Hanna selecteert de mooiste en opwindendste porna video's voor vrouwen.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Porna: echt koppel filmt sex achter gesloten deuren
June 30, 2017
echte sex
Porno en echte sex: het verschil uitgelegd (video)
May 06, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *