By 

Laat je verbazen door de wondere wereld van high end lingerie


Over lingerie valt veel te schrijven of eigenlijk, er valt liever wat te zien. Een mooie set verhoogt je sexiness vaak meteen. Je zit lekkerder in je vel, het maakt je zelfbewuster en je bent alerter voor je omgeving. Ook al zien anderen niet wat je onder je kleding aanhebt, het feit dat jij je daar wel van bewust bent maakt al een verschil in je uitstraling. High class erotische lingerie gaat hierin nog een stapje verder…

Als het gaat om erotische lingerie denken we vaak aan de wat meer trashy items die we het liefst online bestellen en in een discrete verpakking laten bezorgen. Maar het kan ook anders. Graag nemen we jullie mee om kennis te maken met een andere beleving op dit gebied. Waarbij luxe en verfijndheid de boventoon voeren zodat je jezelf op een hele andere manier kan ontdekken.

Verfijnde lingerie

Wij namen een kijkje in de lingerie boutique Pleasurements in Amsterdam. Zij bieden een breed scala aan luxe (erotische) lingerie, kleding en spannende accessoires. Het merk Bordelle trok onze aandacht vanwege de unieke combinatie van bondage belijning, vergulde elementen en de prachtige op maat gemaakte satijnen banden. Zo is elk item een waar kunststuk. Het hoofdatelier zit in Londen en brengt diverse collecties uit waaronder een Bridal, een Lace Edit en elk seizoen een Exclusive.

Voor de heerlijke nazomerdagen is nu de Amaya collectie beschikbaar. Deze kenmerkt zich door de typerende straps gecombineerd met een romantische kanten bloemenprint geïnspireerd vanuit de Spaanse Flamenco. Hieronder laten we je de drie kleurenthema’s zien.

1. Amaya rood

Spanning en romantiek komen samen door de combinatie van de straps en het verfijnde kant in de rode bloemenprint. Ook de accessoires zoals de halsbanden zijn afgestemd op de collecties.

2. Amaya black

In het zwart doet ze een beroep op de mysterieuze vrouw in jou. Erotiek op een prachtige manier vertaald en geheel naar eigen wens in te vullen. Stijlvol en ook mooi te combineren onder een body.

3. Amaya karamel

Bij dit item zijn de ritssluiting en details verguld met 24K. In combinatie met het mooie kant en satijnen banden in de zachte karamel- en blauwtinten kun je dit een waar masterpiece noemen.

Geprikkeld door al dit moois? Neem een kijkje bij The house of Pleasurements, Herenstraat 29 te Amsterdam of op de website van Pleasurements.

Meer over lingerie:

Mooi rood is niet lelijk: de top 10 rode lingerie-setjes van nu

Toffe lingeriecampagne met modellen van alle maten, leeftijden en huidskleuren

You or no: sexy Disney lingerie

Beeld: Pleasurements
Roxan
About me

Roxan is net als haar krullen, onbedwingbaar, avontuurlijk, lustig op het leven en houdt van mannen en vrouwen. Ze woont in Amsterdam en neemt je mee in haar ontmoetingen en fantasie: want in elk moment zit een spannend verhaal.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Deze sexy accessoires maken jouw kerstoutfit helemaal af
December 15, 2018
Alles voor een lekker foute kerstavond
December 13, 2018
dominanter in bed
Dominanter worden in bed: zo pak je dat aan
March 22, 2018
mooie rode lingerie inspiratie-0-1 (1)
Mooi rood is niet lelijk: de top 10 rode lingerie-setjes van nu
December 22, 2017
lingerie-trends-herfst-winter-najaar-2017
De mooiste lingerie-trends voor de herfst 2017
September 22, 2017
Yes or no: sexy Disney lingerie
April 12, 2017
valentijnsdag lingerie lover (1)
Onweerstaanbaar in deze lingerie-stijlen met Valentijnsdag (én daarna)
February 13, 2017
fifty shades darker lingerie hunkemoller
Hebben! Fifty Shades Darker lingerie-lijn van Hunkemöller
January 25, 2017
sexy pyjama nachtmode 1
Shoppen: 10 x super sexy pyjama
January 08, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *