Jady (34) verkoopt haar gedragen slipjes online

door Roxan
0 reactie

We trekken er elke dag eentje uit de kast. De één kiest voor een string, de ander voor een boxer. Wat nu als je ondergoed niet in de wasmachine eindigt, maar – met vlekken en al – wordt verstuurd naar een onbekend persoon in ruil voor geld. Het is niks nieuws. In de steegjes van Akihabara in Tokyo deden ze dit 15 jaar geleden al. Weliswaar stiekem onder de toonbank van een sexshop, maar als je even je best deed kon je toch een leuk exemplaar scoren. Inmiddels is deze heuse business verplaatst naar het immense Wereld Wijde Web.

De hoofdprijs

Jady is een opgewekte vrouw die naast haar vaste baan leuke andere hobby’s erop na houdt. Ze geeft stylingadvies aan oudere dames en salsales aan alle leeftijden. In de weekenden is ze te vinden op de dansvloer. Sinds een aantal jaar heeft ze er een nieuwe bijverdiensten bij: gedragen slipjes verkopen. “Ik wil mijn leven verrijken en zoek naar mogelijkheden die daaraan voldoen. En als ik er ook nog geld mee kan verdienen is het een mooie bijkomstigheid. Al jaren werk ik vier dagen per week vanwege mijn andere werk, dat ging al die tijd prima. Tot ik over ging naar een andere baan waardoor er een klap geld weg viel. Toen werd het wel erg krapjes. Ik zocht naar thuiswerk en kwam de gekste dingen tegen. Voor een euro per uur kon ik pennendopjes in elkaar draaien of schrijven voor 11 cent per tekst. Na een tijdje kwam ik op een site terecht die slipjes verkochten. Ik zag de tarieven en wist het meteen: ik ga voor de hoofdprijs.”

Van slipjes tot urine

Ze startte bij een bedrijf dat als tussenpersoon fungeerde. Zij boden slipjes aan van verschillende dames en ontvingen een percentage van de opbrengst. Na een tijdje besloot Jady het helemaal zelf te gaan doen. Dankzij haar ervaring bij webshops had ze snel een site in elkaar gezet en kon ze haar eigen slipjes verkopenbusiness starten. Niemand weet van Jady’s ‘bijbaantje’, daarom staat ze ook niet met echte naam en hoofd op haar website. Binnen een week was de eerste bestelling binnen.

“Mijn aanbod is heel divers. Ze kunnen kiezen voor strings, hoge of lage slips, boxers. In kant of juist katoen. Sexy en speels, voor ieder wat wils. Ook verkoop ik sokken. En heb laatst ook een halve liter urine verkocht voor 60 euro. Dat gaat dan zo in een flesje met de post mee.”

Ik draag altijd vers

“Zodra ik een bestelling binnen heb, pak ik het gekozen ondergoed uit de kast. Ik draag het standaard twee dagen en nachten en stuur het dan op. Als iemand wil dat ik het langer draag, gaat de prijs omhoog. Alles is bespreekbaar. Soms heb ik het zo druk dat er een wachtrij ontstaat. Gelukkig wachten de vaste klanten wel als ik aangeef als ik pas over vijf dagen kan beginnen met dragen. Als ik een nieuwe klant of een dubbele bestelling heb, draag ik twee slipjes onder elkaar zodat mijn vocht eerst in de een en dan in de andere kan vloeien. Zo kan ik ze tegelijkertijd vullen. Laatst liep ik rond met twee slipjes en een paar sokken waarvan één van de twee slipjes bedoeld was voor mijn beste klant die tegenwoordig 90 euro per stuk betaalt. De totale waarde kwam uit op 150 euro! Dat was een goede dag.”

Persoonlijke ontmoeting

“Mijn cliënteel is heel verschillend. Het zijn rijke mannen, arme mannen, het zijn spirituele mannen. Hooggeëerde mannen, die heel deftig schrijven. Je hebt een beetje onnozele mannen, die gebruiken hun eigen voor- en achternaam dus die vind ik meteen terug op Facebook in hun woonplaats. Ik ben wel nieuwsgierig naar wie mijn vuile ondergoed ontvangt. Vaste klanten zeggen vaak wat voor werk ze doen waardoor ik ze kan opzoeken. Ik weet dus bij veel mannen hoe ze eruitzien. Meestal blijft het bij alleen contact, behalve één keer. Voor een vaste klant uit België had ik een fles met plas op de post gedaan. Op dat moment staakte de DHL dus die fles kwam twee weken later aan. Een nieuwe fles opgestuurd, ging het door de kerstdrukte ook helemaal mis. Inmiddels was ik zo nieuwsgierig geworden naar de persoon in het echt dat ik een ontmoeting had voorgesteld. Ik weet dat het een nette man is dus ik stelde voor hem dat ik de fles persoonlijk wilde overhandigen en stelde voor om daarna uit eten te gaan. Hij wilde mij bedanken omdat hij hierdoor heel gelukkig is. Vaak zijn het eenzame mannen die geen contact hebben met vrouwen. Het is hun geheimpje dat ze met mij delen.”

Gepoept in een slip

Als je dacht dat gedragen slipjes verkopen is bijzonder is, dan kan het altijd bijzonderder. Jady krijgt regelmatig ‘speciale’ verzoeken van klanten. “Een man vroeg of ik mijn slipje ín mijn vagina wilde dragen. Dat heb ik geweigerd. Concurrenten doen het wel eens. Er is behoefte aan mijn ‘grote boodschap’ om het zo te zeggen, maar dat heb ik altijd afgewezen. Totdat ik een heel nette mail kreeg van een jongen ben ik toch op zijn verzoek ingegaan. Ik heb gepoept in een slip en het in een zak gedaan. Wat een geklieder was dat. Zo vies. Mijn handen zaten helemaal onder. Ik heb het daarna nooit meer gedaan ondanks dat ik er wel 60 euro voor heb gekregen. Ook krijg ik verzoeken voor slipjes in mijn menstruatieperiode maar omdat ik een spiraal heb word ik zo goed als niet ongesteld. Anders verkocht ik het graag.”

Prijzen vanaf 25 euro

“Ik laat me uitbetalen in digitale cadeaubonnen van Bol.com, een saunabon of stuur ze een Tikkie met een andere naam. Het contact loopt alleen via de mail. Om het persoonlijk te maken stuur ik vaste klanten ook een kort filmpje mee zonder mijn gezicht uiteraard. Niemand kent mij verder of kan mij direct benaderen en heb ook een fictieve woonplaats opgegeven. Ik verstuur de slipjes direct naar hun adres of naar een afhaallocatie. De prijzen beginnen vanaf 25 euro en dan loopt het op. Sommigen willen er meer voor betalen en dan maken ze er 50 euro van. Met vaste klanten kun je dollen, dan vraag ik wel eens om een fooitje en dan geven ze wat extra’s. Waarom betaal je zoveel? vraag ik dan. Ze vinden me vriendelijk in de communicatie en ik lever goed werk. De slipjes worden geseald en verpakt in een dubbele tas en gaan in een bubbeltjesenvelop op de post. Daarbij zorg ik altijd voor een persoonlijk briefje en doe ik net even wat extra’s voor mijn klanten zodat ik wel origineel blijf in hoeverre je dat natuurlijk al niet bent met de verkoop van je slipjes. Ik maak er altijd een feestje van.”

Niet geil

“De reacties van de mannen geven mij een goed gevoel omdat ik weet wat voor leuks het ze brengt. Ik word er alleen niet geil van. Veel hebben geen vriendin en door mijn gedragen slipjes is hun leven gewoon een stukje veranderd. Ze kijken er reikhalzend naar uit en dan krijg ik eer in mijn werk. Ik heb nu geen relatie, maar mocht ik toch verliefd worden dan zou ik natuurlijk niet meteen vertellen wat ik doe. En mocht hij echt heel leuk zijn dan wil ik best even stoppen, maar dan zou ik met een knipoog zeggen dat hij mijn gemiste inkomsten compenseert. Ik wil dit de rest van mijn leven blijven doen, gewoon omdat het zo leuk is. Ik zag laatst dat slipjes van oma van 80 jaar als warme broodjes over de toonbank gaan. Dus ik heb nog wel even te gaan.”

In verband met privacy redenen is de naam gefingeerd.

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy