Mannenliefde #8: Vaarwel, Bas goes to Ibiza

door Bas
0 reactie

Hi ladies! Ik val maar gelijk met de deur in huis: helaas is dit voorlopig mijn laatste column voor LotteLust. Na de seksuele escapades van mijn (tijdelijke) huisgenoten heb ik ze nu farewell gezegd. En ook Nederland laat ik in mijn achteruitkijkspiegel. Yes, you read it right.

Sea, sex and sun

Ik mag niet alleen mijn ex-roomies de schuld geven van mijn wanderlust, ik word altijd extreem somber van het Nederlandse weer in de herfst en winter. Een kleurtje van de zon heeft toch mijn voorkeur boven zelfbruiner. Mijn werk heeft me al een aantal keer de keuze gegeven een aantal maanden in Ibiza te werken. Eerder wilde ik mijn stadje niet verlaten, maar omdat ik nu toch niet aan een vaste plek vastzit, ga ik nu lekker overwinteren. En zeg nou zelf, een Spaans partyeiland is geen verkeerde plek om nu te zitten.

Naast het lekker weer, is het ook een aanlokkelijk idee om in een andere mannenvijver te vissen. There are plenty of fish in the sea. En laat Ibiza nou omringt zijn door de zee!

bas
Sea, sex and sun

Bas 2.0?

Ik hoop dat jullie hebben genoten van mijn verhalen op LotteLust. Laat me alsjeblieft ook weten wat je van mijn verhalen vond, ik ben dol op reacties! Mocht een nieuwe 'Bas' zich gevoelen roepen om het stokje van mij over te nemen als gayblogger op LotteLust, stuur dan een mailtje naar redactie@lottelust.nl.

Meer uit mannenliefde:

Parkeerplaatssex

Slap(pe) lullen

Pride Special – Heterovriend maakt uitstapje buiten de kast

Beeld: RawPixel, Unsplash

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy