De Kivin methode: met deze beftechniek komen veel vrouwen snel klaar!

door Felice

Veel vrouwen vinden orale sex ontvangen heerlijk. Tot een orgasme komen door het beffen kan soms nog wel een hele klus zijn. Maar er is een methode waarvan wordt gezegd dat het dé manier is om een vrouw binnen drie minuten klaar te laten komen: De Kivin methode. Dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren! We hebben het voor je tot de bodem uitgezocht.

Wat is de Kivin methode?

Misschien ken je de benaming Cunnilingus wel. Dit is een befmethode waarbij de tong verticaal op en neer over de vulva en clitoris beweegt. De Kivin methode is eigenlijk een horizontale versie van Cunnilingus. Ook komt er bij deze techniek handwerk aan te pas. Veel vrouwen beweren dat dit voor hen dé manier is om tijdens orale bevrediging klaar te komen. Dat is het proberen wel waard, toch? Welke held(in) de Kivin methode heeft bedacht en een naam heeft gegeven is helaas een mysterie. Wie weet, komen we er ooit achter.

Kivin methode

De uitvoering

Houd je pen en papier bij de hand, want hier komt het! Het begint bij de positionering. De vrouw ligt op haar rug met één knie opgetrokken naar haar borst. De gever ligt niet recht, maar zijwaarts. Het hoofd boven de vulva. Wanneer de tong op en neer gaat, bereikt het dus de linker en de rechterkant van de vulva in plaats van de onder- en bovenkant.

De gever plaatst de wijsvinger en duim aan beide kanten van de clitoris, zodat de clit een beetje omhoog komt en stabiel blijft. Met de middelvinger van de andere hand oefen je lichte druk op de perineum uit. Dit is het gebied tussen de vagina en de anus. Hierdoor kan je de spiersamentrekkingen van de vrouw voelen. Wanneer je dat voelt is dat een teken dat de vrouw dichterbij haar orgasme komt.

De gever likt met de tong van links naar rechts, over de clitorishoed. Hierdoor wordt er een groter gedeelte van de clitoris gestimuleerd dan bij de ‘normale’ manier. Wanneer de gever de spiersamentrekkingen voelt, kan er meer gefocussed worden op het topje van de clitoris.

Werkt het echt?

Je vraagt je natuurlijk af of deze methode echt nakomt wat hij beloofd: Veel vrouwen beweren dat dit hen in een vlot tempo laat klaarkomen. Natuurlijk moeten we niet vergeten dat elk lichaam en dus elke vagina verschillend is. Wat voor de een werkt, werkt voor de ander niet. Het is daarom ook geen 100% garantie op een snel en fantastisch orgasme.

Probeer het vooral uit en kom er zelf achter of de Kivin methode voor jou ook werkt. Mocht het niet werken, zoek dan samen verder naar andere manieren om zo toch een fijn orgasme te krijgen. Communiceer naar elkaar wat jullie lekker vinden en heb vooral veel plezier!

Meer over orale sex:

Mijn vriend weigert mij te beffen, wat nu? VrijVraag #74

Beter beffen: de 6 beste tips

Pijpen: tips voor een betere blowjob

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Pexels, Pixabay

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy