Sex and the City 3 komt eraan!

door Julia
0 reactie

Na zes jaar komt er een derde film over de bekendste vrouwen uit New York City. De opnames van Sex and The City 3 gaan in 2017 van start.

 

Volgens entertainmentwebsite Radar Online heeft een bron, die goed contact heeft met alle leden van de Sex and the City-cast, het volgende gemeld:

“Alle vrouwen hebben officieel getekend voor een derde Sex and the City-film. De deal is gesloten en het script is goedgekeurd door allevier de actrices.”

 

Oneens

Het tekenen van het contract voor Sex and the City 3 ging niet van een leien dakje. Sarah Jessica Parker, die de rol van Carrie Bradshaw op zich neemt, was het niet eens met de invalshoek van het script.

“Parker was er niet voor dat de personages als meer volwassen werden neergezet.”

Helaas voor Sarah konden ze niet helemaal gehoor geven aan haar mening; “Het moet wel realistisch blijven.”

Uiteindelijk is alles goed gekomen en is ook Sarah Jessica Parker blij met hoe het script voor Sex and the City 3 is geworden. “Iedereen is tevreden met het eindresultaat en ze kunnen niet wachten tot de opnames beginnen en ze weer kunnen gaan samenwerken.”

 

 

sex and the city 3

Sex and the City films en serie

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall (Samantha), Kristin Davis (Charlotte) en Cynthia Nixon (Miranda) starten in de zomer van 2017 met filmen. Wanneer Sex and the City 3 precies te zien zal zijn is nog niet bekend. We houden je op de hoogte!

De tweede Sex and the City-film kwam uit in 2010 en de eerste in 2008. De films waren het vervolg op de televisieserie Sex and the City. die van 1998 tot 2004 te zien was op de Amerikaanse televisie, en later ook uitgezonden werd in allerlei andere landen. De serie gaat over een vriendinnengroep van vier vrouwen, die in New York wonen. Het draait om de sterke band tussen de vier vrouwen en alle ups en downs in hun liefdeslevens. De serie is gebaseerd op de boeken van Candace Bushnell.

 

Bron: Radar Online
Beeld: Pinterest

 

Meer over Sex and the City lees je hier:

– Kim Cattrall hint op Sex and the City spin-off

-De 12 beste quotes van Samantha Jones

– 5 herkenbare situaties uit Sex and the City

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy