Doe dit een keer per week en je hebt meer sex

door Julia

Staat je sexleven al een tijdje op een laag pitje en ben je daar helemaal niet blij mee? Misschien moet je eens langs de coffeeshop gaan voor een jointje. Blowen zorgt namelijk voor meer sex!

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die wekelijks een joint opsteken, 20% meer sex hebben dan mensen die dit niet doen.

High en hitsig

Hoewel marihuana erom bekendstaat dat je er heel relaxt van wordt, geeft het dus blijkbaar ook een boost aan je libido. De Amerikaanse Stanford University deed een experiment waarin ze 50.000 Amerikanen tussen de 25 en 45 jaar oud, vragen stelden over hun sexleven. Hoe vaak ze in de afgelopen maand sex hadden gehad en of ze daarbij wel of geen drugs gebruikten. En zo ja, welke soort en hoe vaak. De onderzoekers kwamen erachter dat zowel mannen als vrouwen die marihuana rookten frequenter sex hadden, dan de personen die dit niet deden. En hoe meer jointjes er werden gerookt hoe vaker ze met elkaar tussen de lakens doken.

Jaarlijks 10 keer extra

De vrouwen die geen drugs gebruikten hadden in de afgelopen vier weken gemiddeld zes keer sex, de vrouwen die hadden geblowd gaven aan 7,1 keer sex te hebben gehad. Bij de mannen was dit 5,6 keer sex (de niet gebruikers) tegenover 6,9 keer sex. Op zich een niet heel groot verschil, maar als je ervan uitgaat dat een koppel een keer week seks heeft (het gemiddelde) komt dat wel neer op tien keer extra sexen per jaar. Zo licht hoofdonderzoek Michael Eisenberg toe. Tja, dan is het misschien toch wel het proberen waard. Wat vind jij?

Wist je trouwens dat er ook cannabistampons bestaan? Deze zijn speciaal ontwikkeld om menstruatiepijn tegen te gaan. Hier lees je er meer over.

Bron: The Journal of Sexual Medicine
Beeld: Pinterest

Meer over sex:

Sexmoves uit porna die je eens moet proberen

Vijf gekke dingen waar je hitsig van kan worden

Te moe voor sex? Voor deze standjes hoef je de bank niet af

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy