10 tekenen dat je voor lief genomen wordt

door Maud

Heb je het gevoel dat je partner nooit aan je denkt, terwijl jij alles over hebt voor de ander? Het kan zijn dat je voor lief genomen wordt. Dit zijn de tekenen.

1. Je wordt vergeten

Of je nou jarig bent of dat het jullie anniversary is, je partner weet van niks. Je moet je partner zelfs eraan laten herinneren, anders wordt het simpelweg vergeten. Je voelt je erg onbelangrijk en hebt het gevoel dat je er niet toe doet.

2. Fouten worden niet erkend

Je partner geeft je nooit gelijk, want hij of zij heeft altijd gelijk. Dit komt, omdat diegene gewend is om altijd zijn zin te krijgen.

3. Geen sorry

Het Elton John-nummer ‘Sorry Seems To Be The Hardest Word’ is op het lijf van je partner geschreven. Als jullie ruzie hebben gehad, ben jij altijd degene die zijn excuses aanbied. Van de andere kant kan er geen excuus vanaf.

4. Jij plant alles

Etentjes, vakanties, noem het maar op: jij maakt het verzinnen. Je partner toont geen initiatief en zal dit soort plannen niet snel ondernemen. Wie positief en optimistisch in de relatie kijkt uit naar de toekomst.

5. Geen complimentjes

Als jij je hebt uitgedost, kan er geen spontaan complimentje vanaf. Daar moet je echt om vragen. Erg vervelend als je lover niet uit zichzelf kan zeggen hoe prachtig je bent.

6. You deserve better

Als je voor lief genomen wordt, krijg je altijd het gevoel dat je beter verdient. Het hoort toch zo te zijn dat je met je droompartner bent? Als je dat gevoel niet hebt, dan word je zeker voor lief genomen.

voor lief genomen

7. Bad texting

Je kan appjes sturen wat je wil, maar vriend(in)lief zal pas na 5 uur reageren. Je krijgt geen antwoord op je vraag, omdat je partner altijd ‘druk bezig’ is. Voor hem of haar kost het al te veel moeite om iets terug te sturen.

8. Geen interesse

Als jij iets heel tofs hebt meegemaakt en je vertelt dat vol blijdschap, krijg je amper reactie. Je voelt je niet relevant en hij geeft het gevoel dat de ander geen interesse heeft. Hij of zij praat het liefst alleen maar over zichzelf.

9. Geen tijd voor je

Er is haast nooit een gaatje in zijn of haar ‘drukke’ agenda. Je partner maakt uit zichzelf geen tijd voor je vrij, maar heeft voor vrienden alle tijd. Als jullie dan eenmaal plannen hebben, moet je lang wachten voordat hij of zij er is.

10. Geeft niet meer om je

Als je je voor lief genomen wordt, dan heb je vast al het gevoel dat er iets niet klopt. Dit onderbuik gevoel laat het lijken alsof je partner niet meer om je geeft. Vaak moet je ook naar dit gevoel luisteren, want het is je instinct. Praat erover, misschien komen jullie eruit!

Meer over liefde:

Help! Ik heb een hekel aan de beste vriend van mijn partner.

7 regels voor friends with benefits zonder gedoe

Zo houd je de spark alive tijdens de corona crisis

Beeld: Unsplash

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy