Porna: Ze verrast hem met sex onder de douche

door Hanna

Sex onder de douche

Terwijl zij aan een roos ruikt krijg ze het spannende idee om haar man eens goed te verassen. Terwijl hij in zijn mooie auto vanuit zijn werk naar huis rijdt maakt zij de verassing voor hem klaar.

Hij komt het huis binnen en ziet de hele vloer vol liggen met rozenblaadjes, deze blaadjes vormen de weg naar haar toe, hij maakt zijn stropdas wat los en volgt het pad. Hij komt aan bij haar in de badkamer, zij staat al onder de douche. Hij trekt zijn jasje uit en gooit die op het bed, dit is haar moment ,ze trekt hem aan zijn stropdas met overhemd, broek en al onder douche. Het maakt ze niks uit dat alles nat wordt, ze willen elkaar en dat is op dat moment het belangrijkste.

Op ruwe wijze trekt ze zijn witte overhemd van zijn gespierde en aantrekkelijke lijf, je voelt de opwinding van dit stel. Dan verwennen ze elkaar, met de warme douche nog steeds over hun sexy lichamen.

 

Is sex onder de douche iets waar jij spannend van wordt? Bekijk dan ook de porna video: eerste ontmoeting bij de douche 

Vind jij verassingen sexy? Bekijk de porna video waarbij hij haar verrast met een prachtige ingerichte kamer: gepassioneerde vrijpartij met jong stel.

Toe aan iets totaal anders? Bekijk dan deze opwindende porna video met twee vriendinnen en een aantrekkelijke man: trio in vakantiesfeer begint bij de vrouwen

 

Laat ons door anoniem op het hartje te klikken of jij deze porna video met sex onder de douche leuk vindt. Je kunt ook je mening geven over de of andere porna video’s door een mail te sturen naar redactie@lottelust.nl, naast je mening kun je hier ook verzoekjes achter laten, zodat wij kunnen zoeken naar dat ene filmpje waar jij naar op zoek bent.

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy