Cadeaus voor je vriend waar hij echt wat aan heeft

door Laura

Je vriend is jarig, heeft een nieuwe job of jullie zijn zoveel jaar bij elkaar. Kortom: een gelegenheid om hem te verrassen met een leuk presentje. Makkelijker gezegd dan gedaan, want voor veel mannen is een cadeau kopen mission impossible. Wij zetten een paar cadeaus op een rijtje waar hij écht iets aan heeft.

Sokken

Controversieel, I know! Het is een saai cadeau om te geven, maar hij heeft er écht wat aan. Let wel op de kwaliteit van de sokken. Geef hem een paar sokken van een merk dat duurzaam is, het liefst een merk dat hij zelf net te duur vindt om zelf te kopen.

Boxershorts

Ook een cadeau voor in de kledingkast: boxershorts. Je kunt het immers nooit genoeg hebben. Je kunt het bekende gezegde: goedkoop is duurkoop, dus net als bij bovenstaand cadeau is het hierbij van belang dat je gaat voor topkwaliteit. Dat voorkomt verbleekt ondergoed en gescheurde kruizen.

Nog een reden waarom boxershorts een perfect cadeaus is voor je vent: elke keer als hij ze aantrekt, denkt-ie ook jou. Aw…

Massagecursus

Een massagecursus voor koppels, daar pluk je allebei de vruchten van. Je hebt een gezamenlijke activiteit, je leert elkaar heerlijk masseren en zo verbeter je beetje bij beetje je relatie. En win-winsituatie dus. Nu moeten jullie nog uitvechten wie als eerste zich mag laten masseren door de ander.

Waardebon van barbershop

Heeft jouw liefje een flinke gezichtsbeharing waar hij trots op is? Dan is een tripje naar een echte old fashioned barbershop een leuk cadeauidee voor hem. Zo wordt zijn haar en baard helemaal profi gestyled en tot in de puntjes verzorgd.

Een professioneel messenset

Heb jij een keukenprins thuis zitten? Dan wordt hij vast wild van een set met koksmessen. Geef er ook een professionele messenslijper bij en je hebt een happy man thuis.

Gamingbon

Speelt jouw vriend urenlang FIFA, Call of Duty of Fortnite? Misschien ben jij niet zo dol op deze timeconsuming hobby van hem, maar wedden dat je hem dolgelukkig maakt met een waardebon voor Playstation, Steam of Xbox. Verrassing!

Liever wat meer spanning in je cadeau, check dan deze cadeau-ideeën.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy