De voordelen van menstruatie ondergoed

door Redactie

Aan menstruatieproducten als maandverband en tampons kleven meer nadelen dan je misschien zou denken. De producten zijn vervuilend, omdat deze niet gerecycled kunnen worden. Ook het productieproces van de producten is verontreinigend voor het milieu. Bovendien zijn tampons en maandverband vaak oncomfortabel en moet je er de hele dag aan denken. Daarnaast kunnen tampons je vagina soms irriteren en uitdrogen, waardoor het jeukt en ongemakkelijk voelt. Een beter alternatief is menstruatie ondergoed, zoals Lotties Period Underwear.

Wat is menstruatie ondergoed?

Menstruatie ondergoed is herbruikbaar ondergoed, wat wegwerpproducten zoals tampons en maandverband vervangt. Het ondergoed wordt gedragen tijdens de menstruatie en absorbeert vloeistoffen als bloed, urine of afscheiding. Het menstruatie ondergoed van Lotties is opgebouwd uit meerdere lagen van organisch materiaal. Een absorberende katoen laag, welke een goede vochtopname garandeert. De waterproof laag zorgt voor optimale bescherming. En zorgt het bamboetextiel voor een fijne pasvorm.

menstruatieondergoed
Lotties Period Underwear

Ook fijn aan menstruatie ondergoed is dat het een eenmalige aankoop is. Net als je gewone ondergoed kun je het menstruatie ondergoed keer op keer wassen nadat je het gedragen hebt. En als je genoeg menstruatie ondergoed hebt, heb je genoeg voor tijdens je gehele ongesteldheid. Maar het beste aan menstruatie ondergoed? Je hoeft je geen zorgen meer te maken als je onvoorbereid bent wanneer je ongesteldheid begint, of je af te vragen ​​of je genoeg tampons in je tas hebt gestopt als je bijna de deur uit bent. Het menstruatie ondergoed gaat maar liefst twee jaar mee. Het is wel belangrijk dat je het ondergoed wast na elke dag dat je ze draagt.

Meer lezen over menstruatie ondergoed:

Lotties: Waarom period underwear de toekomst is

Lotties Period Underwear is live!

Shop Lotties!

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy