Last van schurende benen onder je rokje? Dit doe je er aan!

door Felice

De temperaturen zijn heerlijk zomers en hier genieten we natuurlijk enorm van! We mogen sinds een paar weken weer het terras op dus kunnen we die leuke jurkjes en zwierende rokjes er weer bij pakken. Maar met die leuke outfits komt ook gelijk een probleem van veel vrouwen: Schurende benen! Gelukkig kun je dit probleem oplossen en LotteLust vertelt je nu hoe je dit doet.

schurende benen

1. Broekje met pijpjes

Je kunt onder je rokje een kort broekje met pijpjes dragen. Hierdoor komt de huid van je ene been niet in contact met de huid van je andere been. Ook wordt het vocht op je benen geabsorbeerd. Hierdoor zal je huid dus niet gaan irriteren! Deze broekjes kun je zo in de winkel kopen maar er is eventueel ook een budgetoptie. Als je bij een panty of legging een deel van de pijpen afknipt heb je hetzelfde effect!

2. Crèmes

Een andere goede tip tegen de irritatie van de huid is het smeren van een crème in de binnenkant van je benen. Hierdoor komt er een soort beschermlaagje op de huid waardoor je benen tegen elkaar glijden in plaats van schuren! Een goed voorbeeld van zo’n crème is Vevina. Deze crème is speciaal om irritatie door schurende huid te voorkomen. De crème houdt de huid zacht en soepel.

3. Glijmiddel

Als je snel een oplossing nodig hebt is glijmiddel een ideaal idee! Misschien heb je het al in huis en kun je het nu direct gebruiken. Glijmiddel is natuurlijk bedoeld om ervoor te zorgen dat alles lekker glijdt tijdens de sex maar het is ook een goede optie om te gebruiken tegen schurende benen. Smeer een beetje glijmiddel op de binnenkant van je dijbenen aan het begin van de dag en wanneer je merkt dat het een beetje opdroogt smeer je een beetje bij.

4. Talkpoeder

Vind je het gevoel van glibberige benen maar niks? Misschien is talkpoeder dan perfect voor jou! Talkpoeder heeft een vocht absorberende werking en zorgt ervoor dat je benen een tijdje droog blijven. Het enige nadeel hiervan is dat je natuurlijk geen witte vlekken in je kleding wilt! Je moet het dus een beetje kundig aanbrengen.

5. Dijenbanden

Deze optie is een beetje vergelijkbaar met het dragen van een broekje met pijpjes. Je hebt met dijenbanden wat meer bewegingsvrijheid. Bovendien lijken veel van deze banden een beetje op jarretels, wat erg sexy is! Van het merk Magic Body Fashion heb je ook een speciale variant hiervan. Dit zijn namelijk een soort van patches die je aan de binnenkant van je dijen plakt. Ze zijn gemaakt van silliconen en ze beschermen de huid tegen wrijving.

Meer handige tips:

Waar let je op bij het aanschaffen van een sextoy?

Waarom je prima zonder bh door het leven kunt

Waarom je vagina wassen met zeep slecht voor je is

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy