K(L)ETSPODCAST #14: ANTICONCEPTIEBIJBEL

door Esther

Zoals elke week is er ook gister weer een nieuwe aflevering van DE K(L)ETSPODCAST verschenen op Spotify en Soundcloud. Wekelijks klets ik – Esther – met wisselende co-hosts over allerlei sex gerelateerde onderwerpen. Deze week praat ik met Marleen, expert op het gebied van anticonceptie, over De Anticonceptiebijbel die recentelijk is uitgekomen.

Was het lekker?

Ook in deze leerzame aflevering starten we met spannende vraag: Wanneer heb je voor het laatst geketst? Tijdens de vorige twee afleveringen had ik zelf helaas geen kets-nieuws voor jullie maar deze week heb ik gelukkig weer wat actie gezien, wat ik natuurlijk graag met jullie deel.

De Anticonceptiebijbel

Samen met Marleen behandel ik een onderwerp dat naar mijn mening heel erg belangrijk is maar waar jammer genoeg vrij weinig over gepraat wordt: anticonceptie. Eind september kwam LotteLusts tweede boek uit: De Anticonceptiebijbel. Een boek waarin alle soorten anticonceptie uitgebreid besproken worden. Het is een informatief boek dat voor iedereen goed te begrijpen is en tegelijkertijd zelfs artsen nieuwe inzichten geeft. Tijdens de podcast helpen we een aantal fabels de wereld uit, bespreken we luisteraars vragen en vertellen Marleen en ik jullie over onze ervaringen met anticonceptie.

Luister DE K(L)ETSPODCAST

In DE K(L)ETSPODCAST mag en kan alles gezegd worden. Je luistert mee met een eerlijk, openhartig en herkenbaar gesprek. Er wordt gelachen, advies gegeven en de nodige vunzige details gedeeld.Wil je DE K(L)ETSPODCAST als eerste luisteren? Je kunt ons volgen op Insta, Spotify of SoundCloud om zo gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwe uploads.

Afgelopen weken praatte Es met verschillende kletspartners over daten, trio’s, vreemdgaan en nog meer sappige onderwerpen. Laat ons weten wat je van deze podcast vond en of je meer afleveringen met Sarah zou willen horen!

Beeld: Esther

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy