By 

Millenial liefde #3: De eerste keer naar een erotisch feestje


Vincent en zijn vriendin Noortje doen aan swingen, maar dan à la de millenial. Geen ouderwetse sleutelparty, maar swipen voor een trio, scharrelen met een vast stel en naar erotische feestjes gaan. Elke twee weken doet hij voor LotteLust een boekje open over zijn polygame avonturen.

“De deur ging open en daar was het eerste contact met iemand binnen de club. Vanaf dat moment is alles nieuw, spannend, eng, maar toch overheerst vooral de nieuwsgierigheid. De portier legt ons de huisregels van de club uit. De belangrijkste is: heb respect voor iedereen binnen zoals ook jij dat respect wilt ontvangen.”

“Vlak na de portier ontmoeten we Louise, zij is de host en organisator van het feest. Ze verwelkomt ons met een glas champagne en stelt ons net zoals de portier verder op ons gemak. Daarnaast is niet te missen dat zij bloedmooi is. Midden veertig schatten we haar. Ze heeft een prachtig puur gezicht met een lichaam dat aan alle dromen voldoet.”

“We lopen verder de club in, op naar de ongeveer vijftien mensen die er al zijn. Het feest is voor maximaal tien koppels (m/v) en vijf single vrouwen. We gaan bij het eerste groepje mensen staan en mijn oog valt direct op een meisje in deze groep. Zij en haar partner lijken Indiase roots te hebben en zijn stijlvol gekleed. We raken met hun aan de praat en komen erachter dat Tanja arts is en hij in de media werkt.”

“Na een uurtje praten met andere mensen blijft Tanja in mijn hoofd zitten. Er verloopt wat tijd en bijna anderhalf uur verder in de avond vragen wij ons af of er nog iets gaat gebeuren. We zijn aardig opgewonden van alle gedachtes in ons hoofd en willen graag over gaan tot uitvoering. De groep is echter nog angstvallig druk aan de bar met drankjes en kletsen. We trekken onze stoutste schoenen aan en lopen richting het tweede deel van de club.”

“In deze ruimte beginnen we met zoenen, zacht en sensueel, misschien wel omdat we weten dat de avond nog lang is. Mijn hand glijdt af richting Noortje haar bovenbenen en onder haar jurkje kruip ik zachtjes omhoog. Ik begin zachtjes over haar string heen te aaien om haar zo rustig op te winden. Na dit een tijdje zo te hebben gedaan trek ik haar string onder haar broekje vandaan. Langzaam zien we steeds meer mensen zich naar boven begeven, maar iedereen blijft nog op een afstandje kijken.”

“Een ander stel dat meer ervaring heeft, begint nu ook en voor we het weten zijn zij volledig naakt en is zij bezig met haar partner oraal te bevredigen. Alle remmen gaan nu los en ook onze kleren vliegen uit. Voor ik het weet lig ik languit op de bank terwijl Noortje mij pijpt.”

“Daar lig je dan, languit bloot links naast je een stel wat inmiddels over is gegaan in standje 69 en achter ons mensen die rustig met een drankje staan te babbelen en te kijken. Mensen die langzaam aan het idee wennen dat zij dit ook willen, maar ook mensen die besluiten dat dit het toch niet is voor hen. Het maakt ons niks meer uit, we hebben aan elkaar al genoeg en genieten voluit.”

“Dan zien we ineens Tanja en haar vriend. We staan op en spreken hun, nog steeds poedelnaakt, aan. We vragen hoe hun avond verloopt en of ze het wat vinden tot dusverre. Direct voelbaar is de scherpe spanning tussen Tanja en Noortje. Ik houd het bijna niet meer van opwinding wetende dat mijn vriendin mogelijk een move gaat maken. Na enkele minuten vragen ze aan elkaar of ze weleens met een meisje hebben gezoend. ‘Nee’ klinkt het antwoord. Een stilte van twee seconden ontstaat. Het lijkt wel alsof de tijd stil staat, maar dan laten ze beiden merken dat ze het nu willen. En als in een film gebeurt het. Noortje en Tanja komen rustig op elkaar af en beginnen met elkaar te zoenen. Direct daarna gaat Tanja haar jurkje over haar hoofd waaronder een prachtig lichaam tevoorschijn komt.”

“Het spel verplaatst zich richting de bank waar wij net bezig waren. Tanja en Noortje zoenen inmiddels heftig en passievol, er is volledige overgave en je kunt zien dat ze allebei blij zijn met deze nieuwe ervaring. Na een korte tijd toekijken wendt Tanja zich tot mij en met een licht knikje van Noortje ter goedkeuring zoen ik haar. Een driespel ontwikkelt zich waarbij we alle drie elkaar met handen en mond bevredigen. Het gevoel dat ik van binnen heb is geweldig ik lijk wel aan de drugs te zitten zo hard is de rush. Het bijzondere is dat Tanja haar partner mysterieus is verdwenen… Dit maakt mij uiteraard niks uit, welke man droomt niet van twee vrouwen tot zijn beschikking te hebben.”

“Als we een beetje rustiger worden en Tanja even het toilet ingaat, komen allerlei andere mensen vertellen hoe sexy we waren. Huh? Wij nieuwelingen waren sexy? Wat bijzonder om dat compliment te krijgen. We merken dat een ander stel dit ook zegt om onze aandacht te verkrijgen en voor we het weten raken we met hen aan de praat. Dit praatje slaat al snel om in een zoenende Noortje met Maaike. Een geëmigreerde Nederlandse meid in Nieuw-Zeeland. Maaike komt los van Noortje en begint wild met mij te zoenen. Omdat haar partner hier ook nog steeds is, geef ik hetzelfde goedkeurende knikje richting Noortje. Maar Noortje wilde niks met een man toch? De remmen waren los en Noortje ging er vol voor.”

“Het is bijzonder om je vriendin los te laten en te zien met een andere man. Het windt mij op, maar het geeft mij ook andere gevoelens. Ik geniet er wel van. Ondertussen verschuift het spel van mij en Maaike zich iets van hun vandaan, maar wel in het zicht. Maaike is druk bezig met mij te pijpen als ze omhoog komt en mij vraagt een condoom om te doen. Als ik zeg dat ik dit even wil checken met Noortje wijst ze direct hun kant op. Noortje ligt onder Nick en hij is wild in en uit haar aan het gaan.”

“Als de condoom om is komt ze boven mij zitten, buigt haar hoofd voorover richting mijn gezicht en terwijl ze mij aankijkt schuift ze zachtjes over mij heen. Ze begint mij langzaam te berijden, sensueel vanuit haar heupen langzaam het tempo iets opvoerend. We wisselen verschillende standjes af en gaan zo tientallen minuten door. Ik weet dat het moment gaat komen wat onvermijdelijk is. Een hele avond spanning heeft zich verzameld en als ik het niet meer houd kom ik klaar in Maaike.”

“Noortje is inmiddels wat afgeremd en samen besluiten we om de drankjes te gaan betalen en de avond nu te laten voor wat het is. Dit was voor ons meer dan we dachten en we konden altijd nog eens gaan. We zeggen wat mensen gedag, sommige aangekleed maar veel nog sex hebbende. Zo ook Louise en haar man. Zij zit bovenop hem en nu is goed te zien hoe aantrekkelijk deze vrouw is.”

“Binnen 10 minuten staan we weer buiten, trillend op onze benen, wat een rush, wat een ervaring. We bestellen een Uber en eten snel ergens iets. We hebben het gevoel dat iedereen ons aankijkt en iedereen weet wat er zojuist met ons is gebeurd.”

“Als ik maandag op werk kom ben ik eerder dan Inez. Die wil natuurlijk in geuren kleuren weten wat er gebeurd is. Ik besluit haar alvast een eerste hint te geven en plak een post-it op haar bureau: ‘WOW!'”

 

Lees meer van Vincent:

Millenial liefde#1: Twijfelen over monogamie

Millenial liefde #2: Een spannend vooruitzicht

Beeld: Pexels
Vincent
About me

Vincent en zijn vriendin Noortje doen aan swingen, maar dan à la de millenial. Geen ouderwetse sleutelparty, maar swipen voor een trio, scharrelen met een vast stel en naar erotische feestjes gaan.

YOU MIGHT ALSO LIKE

drietal-sextkl
Porna: drietal sext in luxe vakantievilla
March 13, 2019
sexy verhaal
Sexy verhaal: Alicia in Wonderland
February 17, 2019
sexy verhaal
Sexy verhaal: Van het gala naar een privéfeestje
December 02, 2018
swingen vragen
Q&A: Alles wat jullie willen weten over swingen
November 15, 2018
millenial-liefde
Millenial liefde #9: Weekend weg met een stout randje II
October 29, 2018
millenial-liefde
Millenial liefde #8: Weekend weg met een stout randje I
October 15, 2018
swingen
Millenial liefde #7: Een spel voor vier
October 01, 2018
Millenial liefde #6: Een kort, maar krachtig feest
September 17, 2018
millenial-liefde-
Millenial liefde #5: Het eerste triootje
September 03, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *