Tijdelijk gratis cyclusdagboek bij De anticonceptiebijbel

door Laura

Niet tevreden over je huidige anticonceptie, maar weet je niet wat het beste alternatief voor jou is? Hier kom je achter dankzij ons boek De anticonceptiebijbel. Als je deze shopt, dan krijg je ons anticonceptiedagboek (t.w.v. €9,99) er gratis bij.

Anticonceptie kiezen

Zoek je het ideale anticonceptiemiddel voor jou, maar zie je de boven door het bos niet meer? Begrijpelijk, want er zijn tientallen opties. Sommigen ken je waarschijnlijk niet eens. De combinatiepil kennen we allemaal, maar is niet voor iedereen de beste optie. Misschien past het koperspiraal, de NuvaRing of een natuurlijke methode beter bij jou. In De anticonceptiebijbel beschrijven we alle anticonceptievormen, hun werking, gebruik

Ook gaan we in op de invloed van hormonen, wat verschillende anticonceptie voor invloed op je seksleven hebben, hoe je de beste keuze maakt en hoe je overstapt. Het hele pakketje dus om de beste anticonceptie voor jou te kiezen. Je hebt je hele leven plezier van dit boek, want gedurende je leven kan er een hoop veranderen waardoor je anticonceptievoorkeuren kunnen veranderen.

Track je anticonceptie, cyclus en met met het anticonceptiedagboek

Het anticonceptiedagboek is ontwikkeld naar aanleiding van het boek “De anticonceptiebijbel”. We raden je aan om dit boek te lezen, maar je kunt het dagboekje ook gebruiken zonder. Shop De anticonceptiebijbel + gratis anticonceptiedagboek via shop.lottelust.nl.

Het anticonceptiedagboek is een handige manier om je tevredenheid over een bepaalde anticonceptiemethode te meten. Door veranderingen in je lichaam en hoofd te koppelen met gebeurtenissen in je leven, kun je de effecten van de door jou gekozen methode beter evalueren.

Zes maanden lang houd je dagelijks bij hoe je je voelt: zowel lichamelijk als mentaal. Dat doe je simpel en snel door elke dag icoontjes te omcirkelen over je flow, afscheiding, pijn, stemming, energie en seksdrive. In de ‘notities’ is ruimte om toelichting te geven.

Ga naar onze shop om een preview te bekijken van Het anticonceptiedagboek!

anticonceptiebijbel en dagboek

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy