Waarom bier juist goed is voor de bedprestaties

door Anna

Zowel mannen als vrouwen in Nederland zijn dol op het drinken van biertjes, nu is uit onderzoek van Askmen ook nog gebleken dat het een hele positieve invloed heeft op de bedprestaties van onze bierliefhebbende mannen. Wij hebben de wetenschappelijke redenen voor dit fijne effect op een rijtje gezet. Proost! 

1. Neem de tijd

Het tè vroeg klaarkomen bij een man wordt vaak veroorzaakt door stress of angst. Een biertje of twee (lees: geen twintig, anders komt er geen einde aan) zal hem helpen te relaxen. Daarnaast helpt de stof phytoestrogens die in bier zit bij het uitstellen van het klaarkomen.

 

2. Donker bier maakt hem hitsig

In donkere bieren zit meer ijzer, dit zorgt voor meer rode bloedcellen en die helpen het bloed beter te circuluren, oftewel hij krijgt makkelijker en sneller een stijve piemel.

 

3. Goed voor hart en uithoudingsvermogen

Studies tonen aan dat het drinken van één biertje per dag, de kans kan verminderen op een hartaanval, beroerte of hart-en vaatziekten. Als je bier drinkt in combinatie met lichaamsbeweging zal dit een extra positief effect hebben voor zijn uithoudingsvermogen voor zowel in de sportschool als in de slaapkamer.

4. Guinness voor een gezonde piemel!

Naast dat Guinness bijzonder lekker is heeft het een goede functie voor de vitale bloedvaten en die zorgen op hun beurt weer voor een gezonde piemel.

 

5. 50 shades of green 

50 hopsoorten zorgen er voor dat zijn sex-drive behoorlijk wordt geboost. Misschien combineren met 50 shades of grey?

 

Ik zou vanavond nog een koud biertje voor hem klaarzetten, maar pas op: een te groot aantal biertjes zal uiteraard niet bevordelijk zijn voor zijn bedprestaties. Dus ook hier geldt: Geniet, maar drink met maten om ook écht te genieten.

Bron: YourTango, Askmen

 

bier-sex

Meer lezen over piemels:

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+? Bedankt!

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy