Waarom óók jij opgewonden kan worden van vrouwen

door Farah

Hetero mannen kijken maar al te graag naar vrouwen, maar wij vrouwen kijken ook graag naar vrouwen. Betrap jij jezelf ook wel eens op het spieken naar de billen- of borstenpartij van een knappe vrouw? Of op het feit dat je ‘stiekem’ naar erotische filmpjes met lesbische vriendinnen kijkt? Waarom is dat nou eigenlijk? Wij zochten het uit.

Zeg, waar gaan jouw ogen naar toe?

Dat ook hetero vrouwen opgewonden worden van vrouwen bleek wel uit het eye-tracking onderzoek van University of Nevada. Beide seksen werden geconfronteerd met afbeeldingen van blote mannen en vrouwen. En wat bleek nou? Dat de mannen sterke focus hadden op de vrouwen, terwijl de ladies graag naar de blote mannen én de blote vrouwen keken! Maar dit beantwoordt nog steeds niet de vraag waarom wij vrouwen zo graag naar hetzelfde geslacht kijken. Let’s find out!

Martha Meana ,een Amerikaanse seksuoloog, zocht een verklaring voor deze verschillen in het eye-tracking onderzoek tussen mannen en vrouwen. Ze gaf als een mogelijke reden dat wij vrouwen ons willen vergelijken met die andere vrouw zoals: “hoe zijn haar borsten ten opzichte van mijn borsten.”

Love myself

Vrouwen worden vaak als lustobject gezien, dit zorgt ervoor dat zij er graag goed en sexy uit willen zien. Soms zelfs zo erg, dat sommige vrouwen zelfs opgewonden kunnen raken van hun eigen lichaam. Omdat wij onszelf en andere vrouwen kunnen zien als lustobject, ervaren we dus ook bij andere vrouwen een soort opwindingswaarde. Dit maakt dat ook hetero vrouwen zich aangetrokken kunnen voelen tot vrouwen.

Hetero, Bi of lesbisch?

Een onderzoek van Lisa Diamond van de Universiteit van Utah, verklaarde dat de seksuele voorkeur van een vrouw niet vaststaat. Veel vrouwen worden opgewonden van zowel mannen als vrouwen. Deze voorkeur wordt niet alleen genetisch bepaald, maar ook bepaald door de culturele omgeving, van vrienden en door relatie ervaringen. Dit versterkt dus het gevoel dat de invloed van de rol van de vrouw als lustobject, invloed heeft op de ‘opwindingswaarde’ van vrouwen.

Lesbische zoekterm nummer één

Een onderzoek uitgevoerd door PornHub bevestigt inderdaad dat wij vrouwen graag naar hetzelfde geslacht kijken. Zij publiceerden namelijk resultaten waaruit blijkt dat vrouwen 132% meer zoeken op de term “lesbisch” dan dat mannen dat doen.

Ben jij nieuwsgierig naar of jij ook opgewonden wordt van vrouwen? Bekijk dan onze lesbische porna video’s of lees een sexy lesbisch verhaal.

vrouwen-opgewonden

Bron: Sletvrees, Hindustantimes

Meer over vrouwen:

– Vrouwelijke orgasme: 8 waarheden over het vrouwelijke orgasme

– Zo houd je je vagina fris

– Big news: vrouwen met grote billen zijn intelligenter en gezonder

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+? Bedankt! 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy