De O-shot

door Julia

Weleens van de O-shot a.k.a. de orgasme-injectie gehoord? Het is de nieuwste ontdekking op seksgebied, en zou dé oplossing zijn voor vrouwen die moeite hebben het krijgen van een orgasme.

 

Orgasme injectie?

De O-shot is een vrij kleine ingreep en heeft als doel het gevoeliger maken van de vagina, waardoor je als vrouw meer kunt genieten van de seks. Dit wordt gedaan met behulp van een naald, waarbij er bloedplaatjes in je vagina worden geïnjecteerd. Om precies te zijn tussen de clitoris en de vaginale opening in.

En hoe werkt dat dan?

Het injecteren van de bloedplaatjes stimuleert de groei van nieuwe cellen in de vaginale wand wat de clitoris ontvankelijker maakt bij seksuele stimulatie. De injectie blijft iets meer dan een jaar, 18 maanden, werken en wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde arts. De ingreep duurt ongeveer 20 minuten. Van tevoren wordt er een bloedmonster afgenomen voor medisch onderzoek.

Bijkomend voordeel

Met de O-shot, bedacht door dr. Charles Runels, zou je niet alleen verzekerd zijn van meer plezier tussen de lakens, ook schijnt het te helpen tegen incontinentie problemen, die vooral vrouwen net na de bevalling ervaren.

Resultaten

Hoewel de ingreep nog een beetje omstreden is, hebben meerdere vrouwen al aangegeven dat zij inderdaad meer genot ervaren tijdens de seks. Een aantal van de vrouwen beleefde tijdens de seks, net nadat zij de orgasme-injectie hadden gekregen, hun eerste hoogtepunt. Toch zijn er ook vrouwen die helemaal geen verschil merkten nadat zij de O-shot kregen.

Prijskaartje

De orgasme-injectie wordt op dit moment alleen nog uitgevoerd in Amerika, onder andere bij de V-Spot  Medi-spa in New York. En je moet flink in de buidel tasten wil je de O-shot uitproberen, de ingreep kost maar liefst 1400 euro.

Wil je meer weten over de orgasme-injectie, vraag dan naar de mogelijkheden bij je huisarts.

 

Bronnen: Daily Mail, Marie Claire UK

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy