Op deze plekken kun je condooms beter niet bewaren

door Chiara

Heb je een nieuwe vlam aan de haak geslagen, ben je lekker aan het rondscharrelen of sta je open voor een avontuurtje? Stel je gezondheid altijd voorop en haal een rubbertje tevoorschijn. Safety first, dat begint al met de bewaarplaats van je condooms. Deze plekken vermijd je liever…

Daar waar de zon schijnt

Je bloemetjes en plantjes worden wel erg gelukkig van een plekje in de vensterbank of een ander plaatsje in de zon… Je condooms daarentegen niet. Staat je ladekast in een donker hoekje? That’s the perfect spot!

Hete bedoelingen

Wellicht vind je het logisch om je condooms in het rijtje cosmeticaproducten te plaatsen. Maar als deze zich in je badkamer bevinden wijzen wij je graag op het feit dat het hier zo broeierig is als in de tropen. Tenzij je enkel koude douches neemt, is dit niet de ideale opslagplek voor je rubbertjes!

Tussen je centen

Hoewel het algemeen bekend is dat vele veroveraars hun condooms in hun portemonnee bewaren, is dit uit den boze. Vaak stop je die in een tas of broekzak, waardoor er veel wrijving ontstaat. Ook los in je broekzak schuurt het enorm. Als je vlam een rubbertje tevoorschijn tovert is het ook handig om op te letten of hij ‘m toevallig niet uit zijn broekzak of portemonnee haalt, knipoog!

Waar dan wel…

Bewaar je condooms dus op koele en droge plekken, zoals je nachtkastje, je sokkenla, in een klein doosje, blikje, etuitje of toilettasje (zonder andere puntige objecten)… De laatste opties kun je makkelijk in je tas bewaren! Als je ze toch in een zijvakje wil bewaren, let dan goed op scherpe voorwerpen in je tas! En condooms hebben wel natuurlijk een ‘houdbaarheidsdatum’. Check dit altijd voordat je ‘m gebruikt. Happy safe sex!

Meer over condooms:

De beste reacties als hij geen condoom wil gebruiken

Onveilige sex gehad? 4 dingen die je gelijk moet doen

Maak van een condoom omdoen een feestje

Beeld: Pinterest, Giphy

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy