Porna: onverwachtse trio na het bespieden

door Hanna

*In verband met technische problemen met de video’s kan het zijn dat onderstaande content niet overeenkomt met de content van de video, onze excuses hiervoor.

Onverwachtse trio

Een herkenbare situatie ook in Amsterdam, de woningen zijn zo dicht op elkaar dat je dwars bij elkaar naar binnen kijkt. Dit is exact wat je zit in deze opwindende porna video met een onverwachtse trio.

Ze pakt een kopje koffie voor zichzelf en kijkt nog wat slaperig uit het raam. Die slaperigheid verdwijnt als sneeuw voor de zon op het moment dat ze naar de overkant van de straat kijkt. Ze ziet het al eerder opgemerkte aantrekkelijke stel sex hebben voor het raam. Ze probeert nog een slok te nemen van het koffie, maar haar aandacht gaat helemaal naar dit gepassioneerde knappe stel. Even heeft ze het gevoel dat ze is betrapt wanneer zij na een gepassioneerde zoen haar hoofd richting haar draait, maar gelukkig ze gaan gewoon door en de gordijnen blijven open.

Dan een dag later staat ze toch weer stiekem bij het raam te kijken en ziet ze hem met zijn kleren aan dit keer voorbij lopen. Dan lijkt hij wat te zoeken, draait zich om en drukt een papiertje tegen het raam “We know you’re wachting”. Ze loopt naar een schrijfblok en schrijft “And you are good” en drukt ook deze tegen het raam. Ook de andere vrouw komt bij het raam en vraagt of ze wil meeten. Totaal uit haar comfortzone besluit ze toch de stap te wagen en klopt ze aan bij haar overburen. Het begint wat onwennig maar deze onverwachtse trio had ze zeker niet willen missen.

 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar nog een spannende trio? Bekijk dan deze video: Gepassioneerde trio begint bij vriendinnen

Liever een trio met drie vriendinnen? Deze video is helemaal in vakantiesferen: Zomersex met knappe vriendinnen

Meer toe aan zachte liefdevolle sex tussen een lovekoppel? Bekijk dan: Gepassioneerde vrijpartij met jong stel

 

Is dit helemaal jou video? Laat het ons weten en klik op onderstaand hartje. :-)

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy