Porna: sex na het sporten

door Hanna

Sex na het sporten maakt nog heter

Dat bekend is dat sexen voor het sporten niet zo een goed idee is mag misschien bekend zijn, maar dat sex na sporten juist fantastisch is laat deze porna video zeker zien.

Zij heeft prachtig lang rood haar en een prachtig natuurlijk lichaam. Hij is een ontzettend knappe vent om te zien en heeft ook nog eens een mooie sportief lijf. Beide zien ze er heel natuurlijk en knap uit en zou je met liefde omdraaien als je ze voorbij zou zien lopen.

Na het hardlopen wordt het tijd om te rekken, dit met een mooie uitzicht over de aantrekkelijk uitziende zee. Terwijl ze uit haar waterfles drinkt bedenkt ze zich een beter plan, ze gooit de rest van haar water over hem heen. Ze beginnen elkaar uit te dagen en zij rent weg richting het strand en gaat haar achterna. Ze rent snel de zee in en dan heeft hij haar te pakken, eerst wordt er gestoeid, later gaat dit over in zoenen. De zee maakt plaats voor de warme douche, waar hij niet van haar af kan blijven.

Dan gaat hij, de romanticus, schoon en wel met zijn handdoekje om naar de keuken om wat lekkers klaar te maken met een glaasje rode wijn er bij. Als zij hem schaars gekleed weer op zoekt is hij snel klaar met het koken en richt zit volledig op haar en haar prachtige lichaam. Hij tilt haar op en zet haar op het aanrecht waar hij het haar behoorlijk naar het zin zal maken.

Wil je weten hoe dit verder gaat? Bekijk dan deze opwindende video met sex na het sporten. Wij zijn in ieder geval helemaal fan van deze video en zijn benieuwd wat jij er van vind. Laat het ons weten en stuur een mail naar redactie@lottelust.nl.

 

Ben je helemaal in de mood en op zoek naar nog een porna video in deze hoek? Bekijk dan de video: Gepassioneerde vrijpartij van jong stel.

Mag er van jou minder verhaallijn in zitten? Bekijk dan de video: Intense sex met knap stel.

Misschien iets anders? Bekijk dan de video: Gepassioneerde trio begint bij vriendinnen.

 

 

 

 

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy