Zo gaat het er echt aan toe op een high class erotisch feest

door Alicia

Samen met mijn man Chris bezocht ik het erotische feest Wonderlust. Een classy avond die speciaal georganiseerd wordt voor open minded koppels en single vrouwen. Wij doken in een magische avond in de sferen van Alice in Wonderland. 

Voor iedereen, zoals Chris en ik, die er niet bekend mee is een korte uitleg: Wonderlust is gecreëerd door The Couple Next Door, een community van stellen en vrouwen met een open mind en een nieuwsgierig hart. The Couple Next Door organiseert privéfeestjes geïnspireerd op het verhaal van Alice in Wonderland. Chris en ik mochten naar Chapter Two. Een event met een ondeugende en sensuele sfeer. Een plek om het leven te vieren, plezier te maken en te dansen. Een feest waar je als stel getriggerd zou kunnen worden door verschillende tinten van seksualiteit of door nieuwe slaapkamerideeën. Dit alles is zonder verplichting of druk. Uitnodigingen worden uitsluitend verstuurd naar goedgekeurde koppels en single vrouwen die deel uitmaken van de community, wat volgens The Couple Next Door alleen maar bijdraagt aan de goede ‘vibes’ op de events.
Het leuke van het schrijven van een review is dat je even terug mag. Terug naar die ene spannende avond in The Castle of Hearts.

Daar gingen we dan, een sprong in het diepe. Na een dag wachten, waarbij we elk uur telde en we twintig keer aan elkaar hadden gevraagd hoe het zou zijn, waren we er nu echt klaar voor! Voor zover je er ooit klaar voor bent. Chris droeg volgens de dresscode een mooi donker pak, ik een klein zwart jurkje en hoge suède pumps met een gelakte hak. Via een kiezelpad, passend bij een kasteel maar onmogelijk te belopen op pumps, liepen we gearmd van onze hotelkamer richting de wondere wereld van Alice. Het kasteel was prachtig verlicht met rode en paarse kleuren. Buiten brandde de vuurkorven. Het was een warm welkom en dat beloofde een bijzondere avond te worden. Bij de grote met prachtig houtwerk gesierde deuren werden Chris en ik opgevangen door een leuke man in pak met een rood masker op. Na een korte uitleg van de ‘spelregels’ werden we met een glaasje prosecco begeleid naar de ontvangstruimte. Ook hier was de sfeer zoals je die verwacht in een kasteel. Prachtige haarden, kaarsen en spiegels. De ruimte was intiem en er stonden overal statafels versierd met rode hartjes ballonnen. Langzaam vulde de kamer zich met gasten, en ik moet toegeven, iedereen was tot in de puntjes verzorgd. Nieuwsgierig rondkijkend, in afwachting op wat er zou komen ontstonden er vanzelf gesprekken met de andere gasten. Ook over de seksuele voorkeuren van elkaar. Verbazingwekkend genoeg voelde dat heel normaal, als een open dialoog zonder oordelen.

The Queen of Hearts Mandy Ronda deelde aan ons de speelkaarten van The Game of Wonderlust uit. Ik zal niet alle speelkaarten noemen want sommige dingen zijn leuker als ze mysterieus blijven. De kaarten van The Game of Wonderlust maakte de avond speels, ik vond dat heel leuk. Samen met de andere koppels deelde je de belevenissen van het spel. Of je trof elkaar ineens bij dezelfde workshop. Nadat de kaarten waren uitgedeeld nodigden Alice en The Rabbit Man iedereen uit ze te volgen naar de dansvloer. Het feest kon beginnen. Iedereen dook de dansvloer op, ook wij waagde een voorzichtig dansje. De spanning die we vooraf voelde verdween steeds meer naar de achtergrond en maakte plaats voor nieuwsgierigheid. Er liepen vrouwen rond in mooie lingerie en als vanzelf ging ik mee in hun energie. Ik begon uitdagender met hem te dansen, keek hem dieper in zijn ogen aan en ik voelde dat hij ook wat relaxter werd. Hoewel we voor zijn gevoel eigenlijk gewoon in een club waren, hadden we op dat moment nog geen idee wat voor spannends zich boven ons in de Play Rooms afspeelde.

Eindelijk was het tijd voor onze workshop en konden we een rustige plek opzoeken. De belangstelling was groot, de ruimte was vol en toch voelde ik daar de gebruikelijke verbinding met Chris. Door de opdrachten die we kregen legde we de focus volledig bij elkaar.

Na dit avontuur waren we al best opgewarmd en toe aan een drankje voordat we onze volgende kaart zouden spelen, maar moesten we die wel spelen? Of was het tijd om ons samen terug te trekken op de hotelkamer?
Na een kort overleg waren we het vrij snel eens. We hebben nu de kans gekregen om dit mee te maken en kansen zijn er om benut te worden. Daarbij, hoe kan ik hierover schrijven als ik het zelf niet ervaar?

Stoerder dan we ons voelde liepen we een mooie ronde trap op en kwamen we uit bij een deur. Even bleven we daar stil staan, keken elkaar aan voor een laatste check en opende de deur naar een waanzinnig grote suite. Op een prachtig bed met wit gesteven lakens lag een stel te genieten van elkaar. Voor het eerst die avond zag ik de gespierde naaktheid van mannen. Prikkelend!

In een andere slaapkamer zagen we stellen die elkaar gevonden hadden en blijkbaar op meerdere fronten een klik hadden. In de keuken aangekomen zagen we het grote kookeiland wat ook in gebruik genomen was door een aantal schaars geklede stellen.

Niemand leek door te hebben dat wij er waren en ook wij vonden het niet raar om te zien. Nu hebben wij al het een en ander meegemaakt door de jaren heen en vinden we niet zo snel iets gek, maar ik kan me goed voorstellen dat het voor een eerste ervaring best even wennen is.

We vervolgde ons avontuur en Chris en ik kwamen uit bij een rustige ruimte met een bankje. Mijn voeten deden pijn en ik wilde niets liever dan mijn pumps even uitdoen. Ik weet niet of het kwam door de seks die we om ons heen zagen gebeuren of door het feit dat we daar samen waren. Samen in een magische omgeving zo ver van huis werden we overvallen door een gevoel van vrijheid en lust.

Is erotisch uitgaan een toegevoegde waarde als je een goede relatie en een goed seksleven hebt? Ik denk het wel. Het plezier wat je vooraf, tijdens en achteraf hebt samen geeft een extra impuls. Daarnaast daagt het je als stel zijnde uit nog meer te praten over je wensen en verlangens. Vanuit kracht, niet vanuit onzekerheid. Het mooie aan Wonderlust is dat je de vrijheid hebt om te kiezen waar je aan deelneemt. Blijf je op de dansvloer kun je je laten prikkelen door je omgeving om vervolgens met je partner naar je hotel gaan om daar het feest compleet te maken. Dat heb ik als fijn ervaren. Vrijheid zonder je verplicht te voelen ergens aan deel te nemen.
Chapter Three? Wij zijn voor…

Lees meer over spannende uitjes:

De leukste dates voorValentijnsdag

10 originele date ideeën die niet saai zijn

De meest spannende getaways voor jou en je lief

Beeld: Pinterest
Dit artikel is gemaakt in samenwerking met The Couple Next Door.

3 reacties

Jor Adam 7 februari 2019 - 00:25

Informatief! We krijgen vast nog opwindende erotische taferelen van deze nacht te lezen in je verhalen!

Beantwoord
Share our Shit Saturday #4 - Naughty Business Report 16 februari 2019 - 10:01

[…] het er echt aan toe gaat op een High Class Erotisch feest. Samen met haar man ging ze naar ‘Wonderlust‘. “Ik weet niet of het kwam door de seks die we om ons heen zagen gebeuren of door het […]

Beantwoord
KR 5 mei 2021 - 21:43

Interessant om te lezen. Mijn partner en ik zijn op zoek om zo’n soort feest eens te bezoeken. De meeste sites die ik zo kan vinden (Couple next door, Be privileged, Madame Homar, Circus 11, etc) pochen met een streng selectiebeleid. Hier ben ik zelf absoluut voor. Is dit een beetje een verkooptruuk om exclusiviteit te veinzen? Of sta je daar echt alleen maar tussen (enigzins) mooie mensen onder een bepaalde leeftijd?

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy