10 vragen over anale sex beantwoord door een vrouw

door Kim
0 reactie

Hoewel de meeste mannen en vrouwen het wel één keer of twee hebben geprobeerd, wordt anaal nog vaak in fluistertoon het gesprek uitgewerkt. Is anale sex nou écht taboe? Je zou denken van niet als je kijkt naar het enorme aanbod aan sexspeeltjes in menig sexshop. Of als je uitgaat van de hoeveelheid pornovideo’s specifiek gericht op alles ‘anaal’. Maar waarom doen velen dan geheimzinnig wanneer ze met het schaamrood op de kaken de hieronder volgende vragen proberen te beantwoorden?

Deze week praten we met een vrouwelijke liefhebber van een achterdeuravontuurtje, gewoon om eens zonder schaamte te duiken in waarom anale sex nou zo lekker is.

 

Hoe oud was je toen je voor het eerst anale sex had?

“Ik was 15. Het was met mijn eerste grote liefde.”

Was je meteen verkocht? Of zat er redelijk wat tijd tussen de eerste ervaring en het vervolg?

“Het kwam voort uit sex willen hebben tijdens mijn ongesteldheid. We waren beiden supergeil, maar ik vind het zelf niet fijn om de rode zee te laten bevaren. Toen hebben we anaal geprobeerd. Dit beviel mij zo goed dat dit voortaan the way to go was tijdens die tijd van de maand.”

Heb je anale sex gehad met (bijna) al je sexpartners?

“Zeker niet. Ik vind anaal iets wat je doet met iemand die het verdient. Iemand waar je een goede band mee hebt. Dit hoeft niet altijd een relationele partner te zijn, maar zeker geen onenightstand.”

Doe je regelmatig aan anale sex? En zo ja, is het iets wat je ‘nodig’ hebt?

“Ik heb meerdere malen per week anale sex en ik denk ook wel dat het iets is wat ik nodig heb.”

Is het een dealbreaker als een partner niet aan anale sex wilt doen?

“Jawel. Ik vind het namelijk erg lekker en ik zou het als een gemis zien als mijn partner er niet voor in is. Op een gegeven moment gaat zoiets aan je vreten.”

Wat is er nou écht zo lekker aan anale sex?

“Het is extra stout. Emotioneel gezien geeft dat een diepere dimensie aan een vrijpartij. En fysiek is het erg intens. Als het op de juiste manier gedaan wordt dan brengt het extra genot met zich mee en kan het een heel bijzonder orgasme opleveren.”

Vind je anale sex intiemer of onpersoonlijker dan vaginale sex?

“Beide vormen van sex zijn intiem. Anaal is intiem op een andere manier. Je geeft een stukje van jezelf wat niet zomaar iedereen waar je mee naar bed gaat mag hebben. En je stelt je kwetsbaarder op dan tijdens vaginale sex.”

Beschouw jij anaal als taboe?

“Persoonlijk niet nee. Maar ik kan me wel voorstellen dat mensen die onervaren zijn het als een drempel ervaren. Wat overigens nergens voor nodig is!”

Wat vind je van mensen die anale sex afzweren voordat ze het hebben geprobeerd?

“Redelijk bekrompen. Mensen die het wél geprobeerd hebben en het afzweren omdat ze zich er niet comfortabel bij voelen kan ik daarentegen wel respecteren. Maar, don’t knock it ‘till you try it.”

Wat raad je first timers aan?

“Zorg ervoor dat je goed verzorgd bent, zowel van binnen als buiten. Hier bestaan speciale tools voor die je bij sexshops kunt kopen. Ook is het belangrijk om het te doen met iemand die je vertrouwt en die weet dat je het voor het eerst probeert. Begin rustig en tast af wat goed voelt. Ga samen op zoek naar de grens.”

 

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Meer over anale sex:

De leukste, gekste synoniemen voor anale sex

De 8 grootste misverstanden over anale sex

De 6 fijnste standjes voor anale sex

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy