Saai sexleven? Probeer deze opwindendste date-ideetjes voor thuis

door Lotte

Zorgeloos daten buiten de deur is door de corona-maatregelen niet vanzelfsprekend meer. De meeste van ons zullen zich de komende tijd weer vooral thuis moeten vermaken. Elke dag op elkaars lip zitten, kan je relatie behoorlijk onder druk zetten. Daarom is het belangrijk om leuke dingen te blijven doen om het vuurtje aan te wakkeren. En ja: dat kan ook gewoon thuis. Je hoeft niet altijd de deur uit om een simpele date om te toveren in een hete vrijpartij. Daarom zet LotteLust de meest sexy date-ideetjes binnenshuis voor je op een rijtje.

1. Naakt dineren

Liefde gaat door de maag. Dat is een gouden regel die nooit over het hoofd mag worden gezien! Maar in plaats van een reservering in jullie favo restaurant maken, kun je natuurlijk ook zelf de keukenprinses uithangen. Oesters doen het altijd goed! Evenals chocoladefondue als dessert. Kaarslicht en achtergrondmuziek mogen niet ontbreken aan de setting!

2. Netflix and chill

In dateland Film kijken is vaak codetaal voor een lekker potje seks. Om er een extra spannende draai aan te geven kunnen jullie natuurlijk ook een ander soort filmpje opzetten. De spanning zal nog hoger oplopen als jullie van tevoren afspreken om elkaar niet aan te raken tot na de film. Deze Netflix-serie zorgt ervoor dat jullie van bil gaan.

3. Selfie spoor

Pak dat ene moment dat je lover eventjes de deur uit is, om hem of haar te verrassen. Koop of leen een Polaroid-camera, trek je meest sexy lingerie-setje aan en maak een paar mooie kiekjes van jezelf. Niet zomaar wat foto’s, nee het is bij dit spel de bedoeling dat je bij elke foto wat meer van jezelf laat zien. De foto’s die je maakt, gebruik je namelijk als hints voor hem. Dat gaat als volgt: Zodra je klaar bent met fotograferen, leg je de kiekjes op de grond en maak je een spoor naar de slaapkamer. Als je lief het spoor volgt, foto voor foto, zal hij of zij jou vinden op bed, fully naked

Nog meer tips voor daten met een budget? Deze dates zijn ook tof en budgetproof!

4. Salsa

Zet je meest zomerse jurk aan, zet een salsa playlist op en ga lekker samen dansen. Pak er een tutorial op YouTube erbij en het gaat jullie vast en zeker lukken. Twee linkervoeten? Dat geeft niks. Maak er dan een spelletje van: wie op de tenen van de ander staat, moet een kledingstuk uittrekken.

5. Sexy games

Wat dacht je van een potje strippoker of truth or dare? Met deze 5 slaapkamerspelletjes tegen saaie seks gaan jullie hoe dan ook een heerlijke avond tegemoet.

Meer date-ideeën:

5 slaapkamerspelletjes tegen saaie seks

Date vragen: 41 vragen om aan je date te stellen

Daten met een budget: 30 goedkope date ideeën

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy