Cadeautip voor je vriend: geen scheerirritatie down under meer + 25% Black Friday korting

door Saskia

We hebben het vaak over het wel of niet scheren van de intieme zone bij de vrouwen, maar meer dan de helft van de mannen scheert of trimt zijn schaamstreek ook. Is jouw man er daar één van? Of zou hij wel willen, maar houden de rode bultjes en de jeuk die daar bij komen kijken hem tegen? Dan hebben wij voor jou het ideale SinterKerst feestdagen cadeau!

Wat is Gentl man?

Gentl man is de 1ste intieme aftershave verzorging voor de man. Het verzacht, verkoelt en verzorgt de huid van de schaamstreek. Gek eigenlijk, dat er nooit eerder een product voor was, aangezien de huid van de scrotum net zo dun en kwetsbaar is als iemands oogleden! Daarbij komt ook nog de last van strakke kleding, ondergoed, sporten en broeierige warmte. Je snapt niet dat ze ooit zonder hebben gekund!

Wat doet Gentl?

Meer dan de helft van de mannen heeft last van een geïrriteerde huid na ht scheren van de schaamstreek, maar het lijkt nog een taboe daarover te praten. Gentl man zorgt ervoor dat de huid na het scheren verzorgt, verzacht en herstelt wordt. Het geeft de hele dag een fris en verzorgd gevoel. Ook als jouw man veel sport is dit een topproduct, doordat het de huis herstelt, soepel en zacht houdt bij wrijving.


Hoe te gebruiken?

Het is supersimpel. Eigenlijk is Gentl een aftershave voor de intieme zone. Gelijk na het ontharen breng je een dunne laag aan en masseer je deze zacht in. Je kan ook elke dag een laagje aanbrengen om wrijving en irritatie gedurende de dag te voorkomen.

Nu 25% exclusieve korting!

Denk jij nu: dit kan mijn lover goed gebruiken? Dan hebben we goed nieuws voor je! Met de code LOTTE krijg je gedurende deze Black Friday week 25% korting op een Gentle Man tube. In plaats van €14,95 betaal je nu maar €11,21 per fles. Ideaal als je nog een cadeautje zoekt voor de aankomende feestdagen! Klik hier om Gentl man met korting te kopen.

Meer lezen:

6 dingen waar mannen zich voor schamen

5 mannen vertellen: Hun favoriete standje

Handig overzicht: Alle manieren van ontharen op een rijtje

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Gentl.

Beeld: Pinterest/Gentl

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy