Zo gebruik je een buttplug tijdens de sex

door Lotte

Hebben jij en je lover behoefte aan wat variatie tussen de lakens? Probeer dan eens anal play, oftewel anale sex. Anaal is niet alleen penetratie, maar ook vingeren of een buttplug gebruiken. Ben je nieuwsgierig naar anale toy, maar heb je geen idee hoe dat werkt? Wij leggen het haarfijn uit.

De anale toy is zeker niet alleen bedoeld voor gay-koppels, want ook voor hetero-koppels zijn de speeltjes een leuke toevoeging in bed.

Buttplug = kers op de taart

Buttplugs zijn ontzettend veelzijdig, zo kun je ze gebruiken als voorbereiding op anale sex of als kers op de taart tijdens de gewone sex. Zo worden ze gemaakt in verschillende vormen, maten en zelfs van verschillende materialen. Glad of met bobbels of wel of niet trillend, er is voor ieder wat wils. De vormen en maten zijn afgestemd op hoe ervaren iemand is met het hebben van sex met buttplugs, en waar iemands voorkeur naar uitgaat. Voor de mannen is de toy ideaal om de prostaat te stimuleren, en voor vrouwen ontstaat er een lekker gevoel door de druk die het speeltje geeft tegen de vaginawand. Sex met een buttplug zorgt voor een intenser orgasme, omdat het extra stimuleert. Met name voor het ervaren van een anaal orgasme, is het zeker het proberen waard.

buttplugs

Ons advies

Als beginner kun je het beste gaan voor een standaard. Zwart, siliconen, glad en zonder trilfunctie. Een setje met een aantal verschillende maten (zoals deze van EasyToys) is handig om mee te beginnen. Zo kun je een beetje experimenteren.

Als anal play niets nieuws voor je is, kun je wat gevorderde plug kopen. Bijvoorbeeld een met een sieraad of bobbels.

Let op dat je niet een buttplug aanschaft die speciaal voor mannen is gemaakt. Deze herken je aan een kromming (vergelijkbaar met G-spot vibrator voor de vrouw). De plugs zijn speciaal om de P-spot, a.k.a. prostaat, van de man te stimuleren. Let er ook op dat een buttplug altijd een ‘stop’ heeft: anders kan de toy verdwijnen in je achterste…

Benieuwd geworden naar dit spannende speeltje? Bekijk hier een groot assortiment anaal toys van EasyToys en wees niet bang om er gewoon eentje te kopen!

Reminder: gebruik altijd glijmiddel als je aan anal play doet.

Meer over anale sex(toys):

De 8 grootste misverstanden over anale sex

De beste anale sexspeeltjes

De eerste keer anaal…Wat je moet weten

Beeld: YouTube

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy