K(L)ETSPODCAST #30 – Nudes

door Esther

Wekelijks uploaden we een nieuwe aflevering van DE K(L)ETSPODCAST op Spotify en Soundcloud. Elke woensdagochtend staat de aflevering voor je klaar. Luister mee terwijl je naar je werk rijdt, tijdens het hardlopen of na negen uur als je, net op tijd voor de avondklok, een avondje op de bank zit.

Nudes, dickpics & Snapchat

Deze week kletst Esther over het sturen, maken en ontvangen van nudes. Stuur je naaktfoto's via Snapchat, hoe sexy zijn de foto's op je Insta feed en hoe ga je om met negatieve reacties en ongewenste dickpics? Es bespreekt het allemaal met Lissa: redacteur bij LotteLust en host van de podcast "Normaliseren kan je leren". Luister lekker mee en vertel ons wat je ervan vond!

Luister mee

DE K(L)ETSPODCAST is te beluisteren via Spotify en Soundcloud. De afgelopen weken kletste Es met verschillende kletspartners over allerlei spannende onderwerpen zoals porno kijken, trio’s en vreemdgaan. Volg DE K(L)ETSPODCAST op Insta om op de hoogte te blijven én mee te kletsen.

Heb je een leuke anekdote, een vraag, feedback, een goed idee voor een klets onderwerp of wil jij volgende keer Truth or Drink spelen met Es: schroom niet om een DMetje te sturen.

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy