7 signalen dat hij een foute man is

door Lotte

We weten het. Een foute man is fantastisch. Opwindend, gepassioneerd en altijd zin in jou… Maar zit je niet te wachten op een player die gebruik van je maakt? Check de alarmsignalen.

Al zijn exen zijn “helemaal gek” volgens hem.

Oh, mannetje toch. Hij moest eens weten. Als een vent meerdere exen heeft die “knettergek” zijn, dan is de kans groot dat hij die vrouwen gek heeft gemaakt met zijn gedrag.

Hij laat soms een hele tijd niet van zich horen

De tijden dat je de hele dag misselijk van de zenuwen op berichtjes van je crush zat te wachten zijn wel voorbij. Maar hé, als hij je continu negeert op Whatsapp, Snapchat, Facebook et cetera waardoor je je wel weer 15 jaar voelt. Dan is het duidelijk dat de jongen aan de andere kant van de smartphone nog in de middelbare school-niveau is blijven hangen..

Hij stuurt berichtjes vanuit het niks

Je hebt elkaar al dagen of weken niet gesproken over de telefoon of Whatsapp. En dan opeens uit het niets, krijg je ’s avonds een berichtje. Een berichtje die hij net zo goed geknipt en geplakt heeft kunnen hebben. Of erger nog: een naakte selfie of dickpick out of the blue. Uh…

Dan is-ie weer heet, dan is-ie weer koud

Het ene moment is hij helemaal weg van je en plant hij al vijf dates vooruit, en het andere moment zegt-ie net zo snel een date een paar uren van tevoren af. Hij weet niet wat hij wil, maar daar hoef jij niet op de wachten.

Hij wil alles bepalen

Gewoon een sterke wil? Nu-uh. Wanneer je afspreekt, wat je gaat doen, wat je gaat eten. Hij vraagt jou niet om je mening. Hij doet het gewoon.

Je weet niks van hem

Ga eens na of jullie wel echte gesprekken hebben? Hoeveel weten jullie nou eigenlijk van elkaar? Draait hij alle gesprekken gelijk om naar een manier om je het bed in te krijgen?

Meer booty calls dan dates

Zodra hij ontdekt dat er voor hem even geen gerollebol inzit, lijkt hij het liefst weer weg te willen. Ook al ben je ziek, ongesteld of simpel niet in the mood. Alsof-ie wel wat beters te doen heeft.

Wil je weten waarom een bad boy nou precies zo onweerstaanbaar zijn? Dit onderzoekje over foute mannen onthult!

Meer over mannen:

Waarom je op mannen valt die op je vader lijken

Dit is dé favoriete sexplek van mannen

Verliefdheid; mannen versus vrouwen

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy