By 

Valentijnsdag-ideeën voor romantische sex


Valentijnsdag staat bijna voor de deur. Na jullie leuke Valentijnsdag-date, kom je natuurlijk thuis vol met verlangen naar elkaar. Wij vertellen je hier hoe je er een zwijmelachtige Valentijnsdag-avond van maakt. Time for some romance!

Massage deluxe

Niet zomaar een massage, een erotische massage waarbij je hem van top tot teen helemaal in de watten legt. Begin met een massagekaars te laten branden. Dit zorgt al voor een fijne, ontspannen sfeer en een lekkere geur in huis. Masseer elk stukje van zijn lichaam, beginnend met zijn rug, benen en billen. Draai hem dan om. Nu kun je zijn voorkant ‘onder handen nemen’ terwijl hij uitzicht heeft op jouw lijf. Begin met zijn bovenlijf en werk langzaam naar beneden, zónder in de buurt te komen van zijn zaakje. Die verwen je pas als alles laatste.

Uitgebreid in bad

Als je een bad hebt, lucky you. Er gaat niets boven samen met je geliefde uitgebreid in bad gaan. Valentijnsdag is daar natuurlijk de ideale tijd voor. Pak volledig uit met een ultiem romantische sfeer. Dim de lichten, bezaai de badkamer met waxinelichtjes, doe luxe schuim en (zeep)rozenblaadjes in het bad, zet een zwoele playlist aan, een champagnefles en chocolade-aardbeien erbij en en de rest komt vanzelf wel.

valentijnsdag ideeen romantisch (1)

Dress up

Bij een romantische Valentijnsdag hoort vanzelfsprekend een mooi romantisch setje. Voor V-day kies je natuurlijk voor romantisch roze, rood of wit. Wil je écht onweerstaanbaar zijn voor hem? Draag er dan jarretels en hakken onder. Als hij dát ziet, ligt hij in no time aan je voeten.

Herleef de eerste keer

Je weet ongetwijfeld nog wel hoe jullie eerste keer met elkaar was. Probeer dit scenario na te spelen met Valentijnsdag voor een nostalgisch potje sex. Weet je nog waar het was, wat je droeg en wat jullie moves in bed waren? Of misschien was het helemaal niet in een bed? Wedden dat we de vlinders van toen weer zal voelen!

Kijk elkaar aan

Vaak vinden we oogcontact tijdens de sex wat ongemakkelijk. Maar dat is geheel onterecht! Oogcontact is essentieel voor lovedovey seks. Niet alleen vergroot het de intimiteit, mannen vinden het vaak ook mega heet als je hun aankijkt terwijl jullie het doen. Zet je even over je eigen onzekerheid heen en just do it!

romantische seks valentijnsdag

Meer Valentijnsdag-ideeën:

De drie heetste sexstandjes voor Valentijnsdag

15 Valentijnsdag kaarten voor iedereen die Valentijnsdag niet serieus neemt

Mannen vertellen: Het meest romantische wat een vrouw kan doen

Beeld: Tumblr, Pinterest
Lotte
About me

LotteLust is gemaakt voor vrouwen om over sexualiteit te leren, amuseren en fantaseren. Lotte maakt sex bespreekbaar en doet dit op een open, herkenbare, maar altijd classy manier.

YOU MIGHT ALSO LIKE

porna-kerstboom-sex-2 (1)
Porna: Romantische sex op de bank op Kerstochtend
November 23, 2018
porna
Porna: Roodharige verleidt knappe fotograaf
September 05, 2018
valentijnscadeaus voor hem
Spannende Valentijnscadeaus voor hem
February 08, 2018
valentijnsdag ideeën dingen om te doen
Valentijnsdag ideeën: 26 dingen om te doen met je geliefde
January 23, 2018
steak-and-blowjobday-kl
Happy Steak & Blowjob Day!
March 14, 2017
Valentijnsdag sex standjes
De drie heetste sexstandjes voor Valentijnsdag
February 14, 2017
valentijnsdag lingerie lover (1)
Onweerstaanbaar in deze lingerie-stijlen met Valentijnsdag (én daarna)
February 13, 2017
single
Single en fabulous op Valentijnsdag
February 09, 2017
Valentijnsdag
De leukste dates voor Valentijnsdag
February 08, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *