Waarom vrouwen met tatoeages een beest zijn in bed

door Elsemieke

Vrouwen met tatoeages: mannen zijn er vaak gek op, óf ze vinden het helemaal niets. There’s no in between, lijkt het. They better think twice, want vrouwen met plakplaatjes zijn hartstikke goed in bed en dit is waarom.

 

Het beeld dat een man met tattoos over het algemeen een sexy beest is, die je direct aan de haak moet slaan, klinkt je waarschijnlijk wel bekend in de oren. Maar ook inked girls, zijn de beste exemplaren die een man kan aantreffen in zijn bed. Vrouwen met een paar tattoos of zij die juist versiering hebben over hun hele lichaam: het maakt niet uit. Vrouwen met tatoeages zijn beesten in bed en dit is waarom.

 

#1 Het visitekaartje van je body

Bedek je je lichaam met tattoos, dan is de kans groot dat je tevreden bent met hoe je eruitziet. En die zelfverzekerdheid straal je vervolgens weer uit in de slaapkamer, geen twijfel over mogelijk. Je tattoos zijn immers het visitekaartje van je body. Met tatoeages, laat je zien dat je trots op je lichaam bent. En het bewijst dat je wel tegen een stootje kan, want iedereen weet dat een tatoeage nooit pijnloos verloopt. Een sterk lijf heeft bovendien alleen maar voordelen op je sexleven.

 

#2 Strong personality

Een meid die ervoor kiest om haar lichaam te versieren met allerlei symbolen, teksten of wat ze dan ook mooi vindt, heeft zonder meer een sterke persoonlijkheid. Ze wil met haar tattoos namelijk uitdragen waar ze voor staat. En die sterke wil, voert ze weer door tussen de lakens. Ze weet wie ze is en dat laat ze merken ook. Kunnen mannen alleen maar toejuichen, beloofd.

 

vrouwen met tatoeages

#3 De mening van anderen

Mocht jij tot de groep van inked girls horen, dan heb je waarschijnlijk al met genoeg opmerkingen over je bijzondere lijf moeten dealen. ‘Weet je zeker dat je dat over tien jaar nog steeds mooi vindt?’ of ‘Het is super zonde van je lijf!’ Oké, thanks for the info, maar het is jouw lijf, dus je maakt zelf wel uit wat je ermee doet. Je hebt hierdoor wel geleerd, om je niets aan te trekken van wat anderen over je lichaam zeggen. Je bent wie je bent en daar moeten mensen maar mee dealen, dus ook die knappe guy waarmee je in bed ligt. En óf hij met je wil dealen, graag zelfs!

#4 Ogen in je rug

Dat vrouwen met tatoeages opvallen, daar kun je haast niet meer omheen. Zeker wanneer je hele lichaam bedekt is met inkt, dan ben je het wel gewend om de ogen op jou gericht te hebben. Je valt op een positieve manier op, en dat maakt je harstikke zelfbewust. Zó zelfbewust, dat het voor jou geen moeite is om tijdens sexy time precies aan te geven wat je lekker vindt.

 

Meer over tatoeages lees je hier:

De mooiste koppel tattoo’s

Man Crush Monday: Mannen met tatoeages

Yes! Tattoo chicks hebben meer zelfvertrouwen

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy