By 

Zo houd je je sexleven spannend als jullie samenwonen


Na al het heen en weer gesleep met spullen, besluiten jij en je lief om te gaan nestelen. Een huisje delen is natuurlijk hartstikke leuk, op deze manier delen jullie elke avond het bed! In het begin voelt dit aan als een dagelijks feestje. Maar na een tijdje raken jullie aardig gewend aan dit ritueel. De kans is groot dat de welbekende sexsleur er dan goed inhakt. Gebruik deze tips om jullie sexleven spannend te houden!

Neem elkaar nooit voor lief 

Onthoud dat er een dag was waarop jullie wel elke avond naar elkaar verlangden en het niet vanzelfsprekend was dat jullie zomaar bij elkaar in bed konden kruipen. Alleen praten over die periode in jullie relatie kan al leiden tot anticipatie. Haal de stoutste memoires eens naar boven en het zal niet lang duren voor jullie weer zin krijgen om de kleren van elkaars lijf te scheuren!

Samen in een ruimte zijn betekent niet altijd samenzijn

Dat jullie elkaar nu elke dag zien, wil niet zeggen dat jullie ook tijd met elkaar doorbrengen. Juist omdat het zo’n gewoonte wordt om elkaar dagelijks thuis te treffen is de kans groot dat hij urenlang achter zijn PlayStation te vinden is, terwijl jij er op een avond een heel seizoen van je favoriete serie doorheen jast. Probeer naast jullie privé momentjes af en toe ook samen te genieten van jullie stulpje. Duik samen de keuken in om te kokkerellen, ga samen in bad, plof samen op de bank met een leuke film, plan een spelletjesavond in of tover jullie eetruimte om tot romantisch restaurant. Ontdek jullie nieuwe woning en laat elkaar letterlijk de hoeken van het huis zien!

Zorg voor een gelijke verdeling

Uit onderzoek blijkt dat koppels die de huishoudelijke taken op een gelijke manier verdelen vaker het bed induiken. Zorg dus dat jullie evenveel klusjes op jullie nemen! Jullie hebben er dubbel zoveel baat bij als jullie een vaste schoonmaakdag inplannen waarop jullie samen de boel opboenen. Met een fijn achtergronddeuntje draaien jullie de vervelende klusjes om in een gezellige date. Bovendien gaat er niks boven sex in een mooi, opgeruimd huis.

Blijf investeren

Een belangrijk punt in elke relatie is blijven investeren. Af en toe op date gaan met je lief is hier een onderdeel van. Ga eens lekker uit eten, pak een filmpje of plan een weekendje weg om het vuur aan te wakkeren. Een ander punt is elkaar waardering blijven tonen. Veel dingen, zoals voor elkaar koken, een massage geven worden al snel vanzelfsprekend. Doe eens iets speciaals! Bereid een heerlijk ontbijtje op bed, wacht hem op in een spannend lingerie-setje of haal zijn favo drankje in huis.

Meer tips om een sexsleur te vermijden:

Lange relatie? Met deze 5 tips vergroot je de seksuele spanning

5 slaapkamer spelletjes tegen saaie sex

Sextips van gelukkige stelletjes

Beeld: Tumblr
Chiara
About me

Opgegroeid in de modernste stad van Nederland, fashionista in hart en nieren, niet vies van een Cosmopolitan (of wijntje), een hechte vriendinnengroep, een voorliefde voor schrijven, (vooral over haar liefdeservaringen), een tikkeltje nieuwsgierig, reuze open minded en above all een hopeloze romanticus. Kortom: de Rotterdamse Carrie Bradshaw. Inclusief 'Mr. Big' die keer op keer opduikt in haar leven.

YOU MIGHT ALSO LIKE

tantra-sex-beginner
Alles wat je moet weten over tantrasex
February 20, 2019
wijsheden over sex
28 wijsheden over sex die elke vrouw zou moeten weten
January 22, 2019
als hij er geen pepernoot van bakt
Wat te doen als hij er geen pepernoot van bakt
December 04, 2018
Single in the city: how to handle hokkende vrienden
December 03, 2018
weten-over anale sex
Wat je moet weten voordat je anale sex probeert
November 08, 2018
Hoe word ik beter in girl on top? – VrijVraag #22
October 26, 2018
Zo wordt een lange afstandsrelatie een succes: tips van 9 vrouwen
October 09, 2018
2zwanger-worden-sex
“We proberen al een tijdje zwanger te worden, hierdoor voelt de sex als moeten. Hoe krijgen wij hier weer plezier in?” VRIJVRAAG #11
August 03, 2018
saaie lover
Eerste hulp bij een ‘saaie’ lover
July 26, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *