Unieke redactiestage bij LotteLust & VrouwenZaken

door Valérie

Ben je op zoek naar een unieke redactiestage? Voor LotteLust en ons tweede platform Vrouwenzaken hebben we ruimte voor een redactiestagiaire. Heb jij of ken jij iemand die affiniteit heeft met seksualiteit (LotteLust) en carrière (VrouwenZaken) en vind je het leuk om in een kleinschalig enthousiast team te werken? Dan is het de hoogste tijd voor gesprek onder het genot van een heerlijke cappuccino op ons kantoor (Amsterdam CS). Lees snel waarom je bij LotteLust stage wilt lopen!

Dit zijn de meestgestelde sollicitatievragen (en zo beantwoord je ze)

redactiestagiaire

LotteLust & VrouwenZaken

Als (web)redacteur in spé is het natuurlijk onmisbaar dat je ervaring opdoet, onder andere door het schrijven van artikelen voor verschillende doelgroepen. Daarom wordt de stage bij LotteLust gecombineerd bij ons andere platform VrouwenZaken.

Het online magazine LotteLust deelt alles op het gebied van seksualiteit op een herkenbare, open en classy manier. Vrouwenzaken is een nieuw platform voor ambitieuze vrouwen. Op VrouwenZaken vind je werkgerelateerde content, maar geschreven op een aansprekelijke manier. Wil jij onderdeel zijn van deze titels en wil jij jouw kennis op het gebied van online op alle vlakken uitbreiden? Kom bij ons stage lopen!

Wat ga jij doen tijdens je redactiestage?

  • Schrijven van verschillende informatieve, commerciële en spraakmakende artikelen
  • Vrijheid in het bedenken en uitwerken van eigen (content) ideeën
  • Vormgeving en design van beeldmateriaal en/of videomateriaal
  • Up-to-date houden van sociale media kanalen
  • Actief meedenken bij het creëren van nieuwe uitingen en acties

Wie ben jij?

  • Een sociale, nieuwsgierige én creatieve student (richting journalistiek, communicatie of marketing).
  • Je hebt affiniteit met online media, werkgerelateerde onderwerpen en seksualiteit & relaties.
  • Je hebt gevoel voor het schrijven van teksten. Dit doe je met een scherpe, vlotte pen en met een knipoog (aantoonbare affiniteit/ervaring is een pré).
  • Je weet wat er in de wereld gebeurt en bent op diverse sociale media actief.

Waarom jij deze redactiestage wil hebben!

Een fantastische ervaring rijker!

Als redactiestagiaire bij LotteLust en VrouwenZaken krijg je de mogelijkheid veel werkervaring op te doen in online media. Wil jij aan de slag bij een bedrijf waar je eigen input kunt inbrengen én uitwerken? Wij zijn van mening dat je leerproces en werkplezier het hoogst zijn door hetgeen te schrijven wat jou persoonlijk aanspreekt. Wij delen onze kennis en begeleiden je, zodat je je ideeën op een professionele manier kunt uitwerken.

Als een kenner loop jij de deur uit!

Een team van ervaren webredacteurs zullen je begeleiden tijdens je stageperiode, zodat jij een succesvolle én leuke stage op je cv kunt zetten! Naast een dosis werkervaring op deze unieke stageplek nabij Amsterdam Centraal, krijg je er een groot dakterras, uitzicht op het IJ, een gezonde lunch en een gezellig jong team bij!

Contact

Wil jij je kennis op het gebied van online media op alle vlakken uitbreiden en dat in een gezellige omgeving? Stuur je cv en motivatiebrief naar redactie@lottelust.nl en wie weet kom jij binnenkort bij ons op gesprek onder het genot van een heerlijke cappuccino!

Meer lezen?

Sexy verhaal: Fantasy Surprise 1

Flirten in het Frans: zo doe je dat!

Hoe overleef ik… Competentiegerichte vragen op een sollicitatiegesprek?

Beeld: eigen beeld

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy