By 

100 x gratis condooms van LELO HEX voor World Aids Day


Veilige sex is belangrijk. Hier moet natuurlijk altijd aandacht voor zijn, maar vandaag met World Aids Day staan we hier even extra bij stil. Daarom mogen wij 100 pakjes condooms van LELO HEX weggeven. Schrijf je in via onderstaande link.

Condoom onderzoek

Uit onderzoek van LELO bleek dat 23% van de deelnemers vaak condooms gebruikt en 22% geeft aan nooit sex te hebben zonder condoom. Reden voor het niet gebruiken van een condoom? 66% geeft aan gebruik te maken van andere anticonceptiemiddelen. Een logisch percentage als je er vanuit gaat dat het hier gaat om vaste partners die zich al eerder hebben laten testen. Een andere reden is ongemak, dit geeft 31% van de deelnemers aan.

Maar liefst 49% van de deelnemers gaf aan zich zorgen te maken als een nieuwe partner aan zou dringen op sex zonder condoom. 50% zou denken dat de nieuwe partner onverantwoordelijk is en 20% zou zich niet gerespecteerd voelen. Allemaal rechtvaardige gevoelens want een pakje condooms in je tas, portemonnee, nachtkastje of in de auto, is niet zo’n grote moeite. Je weet maar nooit wanneer je het nodig hebt!

 

Fun fact; op de vraag wat voor items je meeneemt op een eerste date antwoordden de meeste respondenten in deze volgorde: kauwgum (75%), condooms (50%), een haarborstel (25%) en als laatste pepper spray (12%). Het devies is dus fresh en protected!

 

Meer over condooms:

Rubber, kapotje, vangkous: 18 synoniemen voor condoom

Op deze plekken kun je condooms beter niet bewaren

Het condoom – Anticonceptie

Lotte
About me

LotteLust is gemaakt voor vrouwen om over sexualiteit te leren, amuseren en fantaseren. Lotte maakt sex bespreekbaar en doet dit op een open, herkenbare, maar altijd classy manier.

YOU MIGHT ALSO LIKE

namen voor condoom
Rubber, kapotje, vangkous: 18 synoniemen voor condoom
November 22, 2018
soa soa's
Deze 5 SOA’s kende je nog niet
April 23, 2018
stealthing-seksueel-misbruik
Stealthing is seksueel misbruik: vrouwen en mannen geven hun mening
June 27, 2017
onveilige-sex-gehad
Onveilige sex gehad? 4 dingen die je gelijk moet doen
April 27, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *