12 tekenen dat je scharrel verliefd op je is

door Lotte

Jullie hebben afgesproken om casual seks te hebben en tot zover gaat het geweldig. No strings attached: geen gedoe, geen ruzies, geen jaloezie… Maar de laatste tijd merk je dat diegene meer de rol van een partner probeert te spelen. Help! Is je scharrel verliefd op je? Check de tekenen.

1. Hij/zij wil zo veel mogelijk over je weten. Over je vrienden, je huisdieren, je jeugd, je ouders… enzovoorts. En het liefst alles in detail.

2. Hij/zij zoekt bevestiging. Zo stuurt-ie bijvoorbeeld gelijk een foto na een bezoek aan de kapper om jouw goedkeuring te vragen. Ook vraagt je scharrel om advies bij zeer persoonlijke problemen.

3. Hij/zij grapt over ‘concurrentie’. Iemand die geen interesse in een langetermijn relatie heeft, maakt zich geen zorgen over anderen die je wellicht ziet. Dus als hij/zij nieuwsgierig is met wie je Whatsappt of afspraken hebt als je afmeldt, weet je dat diegene meer om je geeft.

4. Je scharrel wil met je pronken. En niet op een seksuele manier. Hij/zij wil je graag voorstellen aan ouders, vrienden en zelfs oma!

5. Hij/zij toont gevoel voor jou met andere handelingen dan seks. Hij/zij pakt vaak je hand vast en vraagt soms om de seks over te slaan om te knuffelen.

6. Het maakt niet uit hoe vaak je afzegt, je scharrel komt weer terug.

7. Je scharrel zegt: “Ik mis je”, in plaats van “Ik heb zin in je”.

8. Hij/zij doet ‘cute couple’-dingen. Zoals een kusje op je neus, je optillen en ronddraaien en je hapjes eten voeren.

9. Na een potje seks, blijft je scharrel het liefst zo lang mogelijk bij je.

10. Hij/zij praat veel over je – en vaak ook over toekomstige plannen verder dan een jaar. “Laten we volgend jaar naar dit festival gaan” bijvoorbeeld.

11. Je scharrel appt je elke dag om te vragen hoe je dag was of wat je gaat doen, zonder er een bootycall van te maken.

12. Tijdens de seks doet hij/zij er alles aan om jou te laten genieten. Als hij/zij zelf een keertje niet aan zijn trekken komt, is dat niet erg.

BTW: dit lijstje kun je ook omdraaien om te weten of jij verliefd bent op jouw scharrel.

Beeld: Tumblr

Is het jou wel eens overkomen dat je scharrel verliefd op je werd? Laat een hieronder een comment achter.

Volg je LotteLust al op Facebook, Instagram en Google+? Bedankt! 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy