10 afknappers op een eerste date

door Maud

Oei, je afspraakje valt toch iets anders dan je had verwacht. Op het eerste gezicht lijkt de date goed te verlopen, maar uiteindelijk merk je toch dat hij of zij zich apart begint te gedragen. Misschien herken je wel een van deze 10 afknappers op een eerste date?

Alleen maar over zichzelf praten

Deze is echt naar, want hij/zij kan alleen maar over zichzelf praten. Er wordt totaal geen interesse naar jou toe getoond en alles wat hij/zij doet in zijn leven is zo geweldig. Je begint bijna in slaap te vallen…

Telefoon

Deze persoon is de hele tijd bezig met zijn/haar telefoon. Komt er een berichtje binnen? Dan wordt gelijk naar de telefoon gegrepen. Asociaal, dat is het zeker.

afknappers

Even een peukie doen

Ben je geen roker? Hoe irritant is het als je date tijdens jullie gesprek opeens even een sigaretje moet roken, omdat hij/zij al te lang zonder nicotine zit. Zit jij daar, in je eentje, te wachten.

afknappers

Geen manieren

Stel je voor: je bent in een mooi restaurant met je date. Het eten wordt geserveerd en je begint netjes te eten. vervolgens kijk je tegenover je en zie je je date vol op smakken, praten met zijn mond vol en zijn/haar eten naar binnen schransen. Soms ook nog een stiekem boertje tussendoor. Misschien heb je toch niet zo’n trek meer?

‘Wat jij wil’ persoon

Alle keuzes liggen bij jou vanavond. ‘Wat wil je drinken?’ waarop hij/zij antwoordt: ‘Maakt niet uit, wat jij wil.’ En zo gaat het de hele avond door. Wees een beetje duidelijk, want je weet het waarschijnlijk zelf ook niet.

Ex-talk

Deze is al helemaal vervelend. Je date kan alleen maar over zijn/haar ex praten en daar kan je je mateloos aan irriteren. Dit is duidelijk een teken dat je date nog niet over hem/haar heen is. Awkward…

Hij/zij is maar uit op één ding

Deze persoon wil niets liever dan jou het bed in proberen te krijgen. Hij/zij zit hier niet om leuk te babbelen. Hij luistert alleen naar je om vervolgens sex te krijgen. Geen oprechte interesse dus…

Opscheppen

Ugh, deze afknapper is enorm vervelend. Je date kan alleen maar opscheppen over zijn/haar bedrijf, huis of dure auto. Je mag best trots zijn op wat je hebt bereikt, maar om het nou zo nadrukkelijk te melden…

Onverzorgd

Deze persoon geeft niks om zijn uiterlijk. Zijn/haar haren zijn niet gedaan en er wordt een joggingpak uit te kast getrokken. Daar zit jij dan, met je mooie outfitje en je mooie make-up.

Er zijn genoeg vissen in de Tinder-pool dus op naar de volgende date!

Meer over afknappers:

5 mannen vertellen – hun afknappers

De grootste afknapper in bed volgens 11 vrouwen

Afknappers in bed volgens 8 mannen

Beeld: Pexels

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy