De meest sexy politicus van Nederland

door Lotte

Op LotteLust zul je geen politiek nieuws lezen, maar dit nieuwtje van Lexa vonden we weer te geinig om niet te plaatsen. Zij vroegen aan hun leden welke Nederlandse politicus het meest begeerlijk is.

De meest sexy politicus is…

Jesse Klaver van GroenLinks blijkt uit de bus te komen als datingmaterial. 1 op de 5 vrouwen zeggen met hem wel op date te willen. Vrouwen vinden hem vooral leuk vanwege zijn spontaniteit, ideeën en charisma. Uit het onderzoek blijkt dat hij veel hoger scoort op looks dan andere politici. Een op de drie zegt Jesse te willen daten vanwege zijn uiterlijk.

https://www.instagram.com/p/BP5R7AIlxm9/?taken-by=jesseklaver

https://www.instagram.com/p/BQaR123FId4/?taken-by=jesseklaver

Mark en Geert

Ook Rutte en Wilders blijken gewilde politici te zijn onder de Nederlandse vrouwen. Mark Rutte wordt vooral gewaardeerd op zijn humor. Dat klinkt vast als muziek in de oren voor de long time single. Vrouwen die aangaven op date te willen met Geert, vinden hem vooral leuk vanwege zijn ideeën (serieus…?!).

Voor iedereen die hem wel ziet zitten, hebben we slecht nieuws. Jesse is sinds 2013 al getrouwd met Jolein en ze kennen altijd al sinds de peuterklas. Awwww.

Met welke politici zou jij op date willen? Laat het me weten in een reactie!

 

Meer nieuwtjes:

Erin en eruit: de half-nightstand is de nieuwste sextrend

Gouden trio is de sleutel tot het vrouwelijk orgasme

Politicus in Zweden pleit voor sexpauze

 

Bron: Lexa

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy