Flirten als een lady boss

door Redactie

Als je het mij vraagt is er niks spannenders dan flirten. Oh wat kan ik er van genieten! Alleen wie zet anno 2017 de eerste stap? Laten we dat nog steeds aan de man over? 

Mannen.. de jagers.. ze gaan achter hun prooi aan door de ene na de andere flirtmove in de strijd te gooien. Maar wat als we de rollen eens omdraaien?

Als een rockchick

Jij, full of confidence, kijkt hem recht in zijn ogen aan en zegt: ‘wat ben jij een knappe man, zou je een keer wat met me willen drinken?’. Don’t get me wrong, het is heerlijk om als een echte dame behandeld te worden, je laten versieren en de moves overlaten aan de man. Maar even in de schoenen van een rockchick staan, die recht op haar doel afgaat kan je zelfvertrouwen echt een enorme boost geven.

Who run the world

Kijk, ik zal eerlijk zijn, hoe hij op je flirt moves zal reageren dat weten we natuurlijk niet. Daarom heb ik wat pointers voor je bedacht om het je wat gemakkelijker te maken, houd dit in je achterhoofd als je gaat flirten:

  • Maak als eerst wat oogcontact en glimlach een beetje. Reageert hij door terug te kijken, te glimlachen? Dat is je que! Gooi er dan een knipoogje achteraan.. Maar merk je dat hij je blik juist ontwijkt? Gaat hij bijvoorbeeld met zijn rug naar je toe staan of geeft hij de persoon naast zich veel aandacht? Aboard mission, I repeat aboard mission!

 

  • Mannen zijn ook wel eens terughoudend, net als vrouwen kunnen het hele onzekere wezens zijn. Misschien denkt hij dat jij ‘way out of his league’ bent, en dat hij daarom niet de eerste stap neemt. Een beetje ego strelen kan dan echt geen kwaad ;)..

 

  • Waarom zou je dagenlang of zelfs weken, fantaseren over wat er zou kunnen gebeuren als je er meteen achter kunt komen of hij interesse heeft? Schuif de ‘wat als’ maar lekker opzij en maak die eerste move.

 

  • Je hebt niks te verliezen. Zegt hij nee, dan ben je net zo ver als vijf minuten geleden. NEXT! Zegt hij ja,  dan is het tijd voor je ‘victory dansje’! (als hij niet kijkt natuurlijk, het moet wel een beetje smooth blijven.) Je mag, wat de uitkomst ook is, trots op jezelf zijn dat je die stap hebt gezet, iets wat je waarschijnlijk heel eng vond maar het toch hebt gedaan.

Let’s go ladies! Leer je alter ego kennen, de vrouw die weet wat ze wil en daar ook voor uit komt. Ik durf te wedden dat je met bovenstaande tips menig man aan het blozen krijgt.

 

Dit artikel is geschreven door Robyn.

Meer over flirten:

10 tips voor succesvol online flirten

6 vrouwen vertellen hoe ze hun sexleven spannend houden

Accessoire vertelt wie er een oogje op je heeft

 

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy