10 tips voor succesvol online flirten

door Julia

Heb je een oogje op iemand en wil je met hem flirten, maar weet je niet hoe? Online flirten is the way to go, wij vertellen je de do’s en de don’ts.

Als je op zoek bent naar een manier om met je crush in contact te komen is social media natuurlijk het antwoord. Online flirten dus, maar hoe pak je dit aan? Wij geven je tien tips om succesvol te flirten via een app als Snapchat of Instagram.

 

1. Maak indruk met je kookkunsten

Zoek een recept uit wat niet al te moeilijk is om te maken, maar er wel heel indrukwekkend uitziet. Maak vervolgens een foto van je gerecht en zet hem op je Insta story of Snapchat verhaal. Het zou goed kunnen dat jullie een keertje samen gaan koken, dan kan hij zo alvast kennis maken met je skills.

 

2. Stuur een leuke selfie

Maak een goeie snap van jezelf, maar let wel op waar je die maakt. De badkamer is een no-go, want wie wil er nu een toilet op de achtergrond zien? Niemand inderdaad.

 

3. Maak gebruik van emoji’s

Emoji’s gebruiken tijdens het chatten maakt het allemaal wat leuker en wat luchtiger. Maar je moet het natuurlijk niet overdrijven, het is niet de bedoeling dat hij een half uur bezig is met het ontcijferen van je bericht.

 

4. Houd het mysterieus

Als je elkaar nog niet in het echt ontmoet hebt, of wel een keer maar heel vluchtig, dan is het niet verstandig om meteen al een bikinifoto te sturen. Laat staan een halfnaakte selfie. Nee hou het in het begin een beetje netjes. Een sexy foto kan altijd, maar wel als jullie elkaar beter kennen. En hij je in het echt al naakt heeft gezien.

 

5. Stuur een leuke meme

Kies een meme uit waar de meeste mensen om moeten lachen, die bijvoorbeeld veel likes krijgt. Vervolgens stuur je de foto naar hem toe. Zet er een smiley bij of een tekst in de trant van: ‘Zo grappig dit, ik moest het echt even met je delen’.

 

6. Geef hem een speciaal gevoel

Stuur hem snaps of foto’s via Instagram Direct die je alleen met hem deelt, dus die niet in je verhaal staan. Zo laat je merken dat je het moment alleen met hem wilt delen en niet met de rest van je volgers.

 

7. Hou het kort

Als je hem nog niet kent, is het belangrijk om het zo kort mogelijk te houden bij online flirten. Het gaat erom dat je zijn interesse wekt, vervolgens doe je mysterieus en laat je hem jagen. Geloof me, daar houden mannen van.

 

8. Reageer altijd

Het kort houden is goed, maar hem negeren oftewel hard to get spelen hoeft ook weer niet. Als hij jou een snap stuurt, reageer dan ook gewoon.

 

9. Let op wat je stuurt

Houd er altijd rekening mee dat er mensen in zijn buurt kunnen zijn die jouw foto ook zien. Zoals zijn vrienden of familie. Overdag een foto van jezelf in doorschijnende top sturen, is dan misschien niet zo’n goed idee.

 

10. Deel je ervaringen

Af en toe een selfie is leuk, maar als dat het enige is wat je stuurt is hij er gauw op uitgekeken. Deel ook foto’s van plekken die je bezoekt, festivals waar je naartoe gaat, restaurants waar je gaat eten, een stad die je bezoekt. Dit is veel interessanter dan dat je hem 100 selfies stuurt.

online flirten

Meer over flirten:

Accessoire vertelt wie er een oogje op je heeft

Waarom er niet met jou wordt geflirt

10 flirtfouten die vrouwen maken

 

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy