Waarom er niet met jou wordt geflirt

door Lotte

Verdomme. Heb je je helemaal opgetut, je haren gestyled en je in een strak jurkje geperst én nog krijg je geen aandacht van de mannen tijdens het stappen. Mokkend sta jij in de hoek je wijntje te nippen terwijl die vriendin die er altijd heel nonchalant uitziet alle aandacht krijgt. Lekker dan! 

Herkenbare situatie? Het is heel frustrerend als de boys niet happen als je zoveel moeite doet om er sexy uit te zien voor ze! Newsflash: het gaat mannen dus niet per se om wie het er meest opgetut uitziet. Maar waarom?

De professionele wingman (geen grap) Thomas Edwards weet daar het antwoord op. Er zijn zes redenen waarom mannen niet op je afstappen.

1. Je bent niet benaderbaar

Volgens Edwards zijn de belangrijkste dingen die bepalen of een vrouw benaderbaar is wat je draagt, waar ze zich bevindt in de kroeg/club, of ze wel of niet lacht, met wie ze omgaat en haar lichaamstaal. Oef, dat is echt een boel om rekening mee te houden.

2. Je treedt niet buiten je comfortzone

Een nieuwe vlam bevindt zich nooit binnen jouw veilige comfortzone. Anders had je ‘m al, namelijk! Dat betekent dat je bepaalde dingen moet doen die je normaal gesproken niet zou doen, adviseert Edwards.

3. Je bent te ingetogen

Mannen zijn visuele wezens: ze moeten kunnen zien dat jij aandacht wil. Hard to get spelen is hier dus niet van toepassing.

4. Je raakt in paniek als er oogcontact is

“Een grote fout die veel vrouwen maken, is in paniek raken zodra er oogcontact is gemaakt met een leuke man”. Hierdoor verandert niet alleen je gezichtsuitdrukking, maar de man is kwestie denkt ook nog eens dat je geen interesse hebt door je reactie.

5. Je armen zijn gekruist

Gekruiste armen is lichaamstaal voor: niet in de buurt komen. Hoewel het heel comfortabel staat, vooral als je niet weet wat je met je armen moet doen, sluit je er nieuwe contacten mee buiten.

6. Je lichaamstaal is niet verwelkomend

Denk maar aan ‘SOLD’: Smiling, Open body language, Leaning/listening en Direction. Deze vier begrippen moet je in de gaten houden voor een positieve lichaamstaal.

Volgende stapavond dus minder zorgen maken over je uiterlijk en meer over je uitstraling!

 

Bron: YourTango / Beeld: Weheartit

 

Meer over dating:

– Sex date? Bij deze Netflix-serie is de kans het grootste dat jullie van bil gaan

– Tinder komt met super coole nieuwe functie

– Do’s en don’ts voor een datingprofiel

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy