By 

Het populairste speeltje onder mannen: de masturbator


De vibrator het meest verkochte type seksspeeltje ter wereld? Think again! De masturbator verkoopt al jaren als een tierelier. Nooit van gehoord? Een masturbator is een speeltje dat speciaal is ontworpen voor mannen. Zoals het woord eigenlijk al doet vermoeden is het een “hulpje” voor bij het masturberen. Hoog tijd om er meer over te weten. 

Wat is een masturbator?

Een masturbator is simpel gezegd een toy waar hij zijn penis in kan doen die zorgt voor een extra stimulans. Het mannenspeeltje wordt vooral solo gebruikt tijdens het masturberen, al kan het natuurlijk ook een onderdeel zijn van de vrijpartij met een partner. 

De bekendste onder de masturbators is de Fleshlight. Deze werd ruim twintig jaar geleden bedacht door ene Steve Shubin. De Amerikaan kwam op het idee toen zijn vrouw zwanger was van een tweeling en sex even niet op het menu stond. Om toch aan zijn trekken te komen, bedacht hij de Fleshlight. Waarom de naam flashlight? Misschien niet geheel verrassend omdat de masturbator aan de buitenkant lijkt op een zaklamp. 

Soorten masturbators

Er zijn oneindig veel verschillende masturbators. Het verschil zit hem voornamelijk in de binnenvoering, vorm, mogelijkheden en design. Hierbij enkele voorbeelden van de kenmerken en verschillen. 

  • Levensechte poppen
  • Vorm van een vagina, anus of mond
  • Zuigende, vibrerende of pulserende functies 
  • Handsfree masturbator 
  • Herbruikbaar of eenmalig gebruik

 

 

Binnen de wereld van genotsspeeltjes voor mannen is Tenga ook een bekende naam. Het Japanse merk zorgt door onder andere vormgeving dat de masturbator van zijn slechte imago afkomt. De bekendste soort zijn de Tenga-eggs. Dat zijn heel flexibele siliconen ‘eieren’ die je over de gehele penis kan trekken. Elke ‘egg’ heeft zijn unieke structuur aan de binnenkant. De eitjes zijn vrij goedkoop en een ideaal “instapmodelletje”. 

Iemand die veel weet van masturbators is Jay. Hij reviewt op Tess Test de toys voor mannen. Een van zijn favorieten is de Manta van FunFactory. Hij noemt het zijn “allerfavorietste penisvibrator”. Als dat geen go shopping betekent? 

Masturbator kopen

Je kan natuurlijk naar de winkel gaan om op zoek te gaan naar een te gekke toy, maar ook online kan je gemakkelijk masturbators kopen

Denk er aan dat het met een masturbator extra belangrijk is om gebruik te maken van een glijmiddel. Kijk voordat je het product koopt of er een glijmiddel is meegeleverd. 

Vergeet bij je aankoop ook niet de toycleaner. Bij een masturbator is het echt van belang dat deze na ieder avontuurtje even grondig wordt schoongemaakt. 

 

Meer over toys 

Review: 3 vrouwen testen de LELO SONA Cruise

Review: 3 vrouwen testen de krachtige Zumio Spiro-tip vibrator

De beste sextoy voor vrouwen van dit moment

 

Lotte
About me

LotteLust is gemaakt voor vrouwen om over sexualiteit te leren, amuseren en fantaseren. Lotte maakt sex bespreekbaar en doet dit op een open, herkenbare, maar altijd classy manier.

YOU MIGHT ALSO LIKE

solosex geweldig-
10 redenen waarom solosex geweldig is
February 13, 2019
Wat kan ik doen tegen een pijnlijk orgasme? – VrijVraag #32
February 09, 2019
Van Barbie-bordeel tot zadelwrijven: 7 vrouwen over hun eerste ervaring met ‘sex’
January 16, 2019
lips
Terug naar de tienertijd: bizarre sexvragen uit tijdschriften #2
December 27, 2018
Terug naar de tienertijd: bizarre sexvragen uit tijdschriften #1
December 20, 2018
masturbator
Verras hem met Kerst met deze bijzondere sextoy
December 19, 2018
tarzan vibrator
Waarom elke vrouw een Tarzan vibrator in haar nachtkastje moet hebben
December 07, 2018
Porna: Intiem masturberen
July 29, 2018
Zumio-hoofdbeeld
Review: 3 vrouwen testen de krachtige Zumio Spiro-tip vibrator
July 21, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *