K(L)ETSPODCAST #25: Truth or drink

door Esther

Wekelijks uploaden we een nieuwe aflevering van DE K(L)ETSPODCAST op Spotify en Soundcloud. Elke woensdag staat de aflevering ‘s ochtends vroeg voor je klaar. Luister mee terwijl je naar je werk rijdt, tijdens het hardlopen of na negen uur als je, net op tijd voor de avondklok, wéér een avondje alleen op de bank zit.

Tweede date

Reinier en Es hebben elkaar afgelopen zomer voor het eerst ontmoet. De twee kennen elkaar via een dating app en besloten na wat gechat af te spreken. Hoe dat verliep lees je hier: Mixed Feelings. Ze besloten elkaar nog een kans te geven en als tweede date Truth or Drink te spelen. Reinier wilde Es graag beter leren kennen, maar vond dat ze weinig over zichzelf losliet tijdens de eerste date. Tijdens Truth or Drink hoopt hij dan ook wat meer van haar te weten te komen.

Truth or Drink

Net als in aflevering 10, speelt Es een drankspelletje met haar date. Om de beurt stel je een vraag aan de ander. Je hebt twee opties; of de vraag eerlijk beantwoorden of een shotje nemen. Als er een vraag gesteld wordt die je wil terugkaatsen moet je wederom een shot nemen. Zoals je begrijpt wordt er in deze aflevering vrij veel gedronken, hardop gelachen en delen Reinier en Es ook nog allerlei leuke verhalen en vunzige details.

Luister mee

DE K(L)ETSPODCAST is te beluisteren via Spotify en Soundcloud. De afgelopen weken kletste Es met verschillende kletspartners over allerlei spannende onderwerpen zoals porno kijken, trio’s en vreemdgaan. Volg DE KLETSPODCAST op insta om op de hoogte te blijven én mee te kletsen. Heb je een leuke anekdote, een vraag, feedback, een goed idee voor een klets onderwerp of wil jij volgende keer Truth or Drink spelen met Es; schroom niet om een DMetje te sturen.

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy