Review: DailyKaat, dé nieuwe koppeltoy van Kaat Bollen

door Redactie

Als er één soort toy is die volgens de LotteLust-redactie niet in je nachtkastje mag ontbreken, is dat een koppeltoy. Een speeltje dat speciaal is ontworpen om samen met je lover te gebruiken. Dubbel genieten dus! Seksuologe Kaat Bollen bracht ook zo’n speeltje uit: de DailyKaat. Een innovatieve toy die door zowel hetero- als lesbische stellen gebruikt kan worden. Wij mochten ‘m testen!

Over de DailyKaat

Het doel van het speeltje is de orgasmekloof tussen mannen en vrouwen te dichten. Orgasmekloof? Jazeker, tijdens de sex komen mannen vaker klaar dan vrouwen. Het speeltje kan daar verandering in brengen. “Als seksuologe én als vrouw liep ik er tegenaan en besloot ik een speeltje te ontwerpen om die kloof te dichten”, aldus Kaat. De DailyKaat kan gemakkelijk tijdens de penetratiesex gebruikt worden om de clitoris én de schaamlippen te stimuleren, waardoor de kans veel groter is dat ook de vrouw een orgasme krijgt.” Dat klinkt natuurlijk als muziek in onze oren!

Drie verschillende koppels testen de DailyKaat en beschrijven onder andere de eerste indruk, uitstraling en vorm, standen en trillingen en uiteindelijk het gebruik en de pluspunten.

dailykaat review

27 en in een relatie met een man

Score: 8

Testniveau: ervaren

Eerste indruk

“Wauw! Koppeltoys zijn bij uitstek mijn favoriete soort speelgoed voor in de slaapkamer, dus de DailyKaat testen is echt een feestje voor mij. De eerste indruk is goed. Het tasje waar het speeltje in zit is prachtig.”

Uitstraling en vorm

“De vormgeving is heel vrouwelijk en chic. Je ziet gelijk dat er veel aandacht aan het product is besteed.”

Standen en Trillingen

“Ik vind het een groot pluspunt dat de DailyKaat verschillende standen heeft. Ik vind het zelf namelijk ook wel prettig om verschillende golven en ritmes te ervaren voor de afwisseling. Verder is het heel fijn dat je zacht kan beginnen en dat de hardste stand qua geluid wel zacht is.”

Gebruik en pluspunten

“Wat een leuke en originele koppeltoy. Een voordeel in vergelijking met andere koppeltoys is dat de DailyKaat niet ingebracht hoeft te worden. Dit zorgt er ook voor dat je een beetje kan spelen met hoe en met welk standje het speeltje het fijnst is. Voor ons werkte het speeltje het fijnste als ik bovenop zit of wanneer hij voor mij zit en ik dan voor hem lig. Leuke van dit speeltje is dat je beide van de trillingen kan genieten met vrijwel ieder standje.”

review dailykaat

31 jaar en in een relatie met vrouw

Score: 6.5

Testniveau: ervaren

Eerste indruk

“Het speeltje ziet er erg mooi uit! Het usb oplaadsysteem is erg handig, en het siliconen materiaal is ontzettend zacht.”

Uitstraling en vorm

“Ik heb nog nooit een speeltje met deze vorm gezien, heel bijzonder! De vormgeving is echt prachtig en luxe.”

Standen en Trillingen

“De DailyKaat heeft 3 normale trilstanden en een heleboel gekke trilpatronen. Ik vraag me altijd af of er mensen zijn die deze patronen fijn vinden? Ik ga het maar bij stand 3 houden, aanhoudende trilling op de hoogste stand.”

Gebruik en pluspunten

“We besluiten de DailyKaat eerst op mij te proberen, gecombineerd met penetratie met vingers. Het voelt op zich fijn, maar we moeten wel even wat handigheid krijgen om de ‘benen’ van het speeltje op de juiste plek te laten. We proberen hetzelfde bij mijn partner. De trillingen voelen fijn, maar voor een daadwerkelijk hoogtepunt pakken we er toch nog een andere vibrator bij. De DailyKaat voor de stimulatie van de schaamlippen en clit en de andere vibrator voor de penetratie. Wanneer je van hele directe trillingen op je clit houdt is dit niet het meest geschikte speeltje, maar wel voor minder intense trillingen over je gehele vagina daarvoor is het zeker geschikt. Het is een leuke toevoeging als je meerdere speeltjes hebt en hier mee kan experimenteren. Als eerste speeltje als lesbisch koppel zou ik het minder snel adviseren.”

29 jaar en in een relatie met man

Score: 8.5

Testniveau: niet heel ervaren

Eerste indruk

“Dat ziet er luxe uit zeg. De toy zit erg mooi verpakt in een soort stoffen zakje. De toy zelf ziet er ook goed uit, het materiaal voelt heel zacht en lijkt ook degelijk in elkaar te zitten.”

Uitstraling en vorm

“De uitstraling van de toy is absoluut erg chic. De vorm ziet er best een beetje gek uit, of in ieder geval niet wat je zou verwachten bij een vibrator.”

Standen en Trillingen

“De DailyKaat heeft verschillende standen waaronder een soort ritme van trillingen en ook een vaste trillingen en verschillende sterktes. Geen enorm harde trillingen of geluid wat overigens ook wel fijn is in een huis met huisgenoten.”

Gebruik en pluspunten

“Ik had nog helemaal geen ervaring met een echte koppeltoy, laat staan met een speeltje in deze vorm. Gelukkig zat er een “gebruiksaanwijzing” bij waardoor we een idee hadden hoe we dit speeltje konden gaan gebruiken. Ik zat bovenop en kon daardoor makkelijk met een hand de toy vasthouden en de twee ‘benen’ om zijn penis doen. Voor hem ook de eerste ervaring met een trilling bij zijn ballen, heel leuk! Als ik iets voorover ging was het zelfs mogelijk om de toy een soort van tussen ons in te klemmen. Heel handig trouwens ook die oplader, die past in alle usb stekkers en werkt heel easy met magneetjes.”

Shop hier jouw DailyKaat voor € 109,99

Boek je een homeparty van Ladies Night dan kun je daar de DailyKaat bestellen voor € 99,00.

Dit artikel is geplaatst in samenwerking met Ladies Night

Meer over sexspeeltjes:

Dit zijn de duurste sexspeeltjes ooit

Zo neem je je sextoys veilig mee op reis

De beste sextoys voor vrouwen van dit moment

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy