5 hilarische sex misverstanden van kinderen

door Lotte

Zwanger worden van een romantisch dinertje met kaarslicht? Of krijg je bij een erectie een extra piemel er bij? Het is natuurlijk bekend dat kinderen een rijke fantasie hebben, daarom kijken we terug naar die tijd en hebben we 5 sex misverstanden van kinderen op een rijtje gezet. Met aansluitend een heerlijk filmpje. 

2 broertjes, dus mijn ouders hadden 3 keer sex, bah wat vaak!

Een heerlijk sex misverstand van een jongen was dat hij dacht dat zijn ouders per kind één keer sex hebben gehad. Misschien had het er wel mee te maken dat hij er niet aan wilde denken dat zijn ouders het ook voor hun plezier deden…?

Piemel in Piemel

Dit is zeker een sex misverstand door kinderlijke onschuld. Als twee mannen sex hadden dan deden ze de ene piemel in het gleufje van de andere piemel. Niet heel gek gedacht, maar er zijn gelukkig alternatieven voor homosexuelen.

Zwanger van een zoen

Dit meisje had een jongen een kus gegeven. Hierdoor raakte ze een beetje in paniek, ze dacht namelijk dat ze zwanger zou zijn van die ene kus. Nu vond ze eigenlijk wel dat ze haar moeder op de hoogte moest brengen van haar zwangerschap. Gelukkig was er een vriendinnetje die een oplossing had: gewoon heel veel water drinken, dan zwemt de baby vanzelf weg. Pfoe, dat is een opluchting!

Tenen likken

Dit moest een eyeopener geweest zijn voor deze jongen dat het om een sex misverstand ging. Hij dacht namelijk dat het bij sex alleen maar ging om het likken van elkaars tenen. Hij kon zich al niet voorstellen dat er zo veel mensen dol op waren.

Zwanger van veel eten

Dit meisje was er van overtuigd dat een vrouw zwanger werd van veel eten. Eerst zorgde ze ervoor dat ze veel at en dan kwam er vanzelf een baby.

Bekijk dit filmpje met nog meer hilarische sex misverstanden van kinderen!

Bron: BuzzfeedYellow

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy