De eerste keer met je nieuwe liefde eng? Niet met deze tips!

door Chiara

Heb je een nieuwe vlam aan de haak geslagen? Dan kan jouw geluk vast niet op! Continu heen en weer appen, elkaar missen en niet van elkaar kunnen afblijven als jullie elkaar eindelijk zien. Heerlijk hè, zo’n roze wolk? Tot ‘het moment suprême’ wel heel dichtbij komt… Het zal natuurlijk niet altijd bij kusjes en knuffels blijven. Ooit komt die ‘eerste keer’. Daarom geven wij je een paar tips om de spanning gezond te maken.

Don’t overthink

“Wat als…” Nee, ho, STOP! Jullie vinden elkaar leuk, dus het zit wel goed. Jij bent misschien heel erg nerveus, maar hij ook. Dit is een eerste keer voor jullie beiden. Denk maar na over je vorige eerste keren… Een eerste keer hoeft niet geweldig te zijn om een deel twee te krijgen.

Communicatie is key

Sexting, telefoonsex of spannende conversaties: praat voorafgaand met elkaar over wat jullie als fijn ervaren tussen de lakens. Ben jij supervanille en is hij heel kinky? Dan weten jullie dit tenminste van elkaar.

No expectations…

… no disappointments. Natuurlijk heb je bepaalde verwachtingen van jullie eerste keer. Probeer toch niet in details te treden wanneer je over je vlam fantaseert. Laat het allemaal op je afkomen en besef je heel goed dat een eerste keer voornamelijk een kwestie van elkaar aftasten is. Elke keer daarna wordt het weer beter.

Lekker in je vel

Hoe zelfverzekerder je in de spiegel kijkt, hoe zelfverzekerder je in de slaapkamer zult overkomen. Mooie lingerie, een vleugje make-up, je haren als een celebrity: het werkt alleen maar in je voordeel! Als jij lekker in je vel zit, dan straal je dat ook uit!

Let go

Of je nu erg rustig wordt van een yogasessie of een wijntje: doe wat je moet doen om de meeste zenuwen los te laten. Drink niet te veel though, je wilt nog wel kunnen ‘presteren’. Wat je vooral wel moet doen is genieten! Het is een bijzonder moment…

 

Check ook deze tips:

Koppels vertellen over hun eerste keer sex

Hoe neem je de leiding in bed als je onzeker bent?

10 manieren om makkelijker te praten over sex

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy