Liever slapen dan sexen? Zo krijg je wel zin in sex

door Lisette

Je kent het wel, je komt thuis na een lange werkdag, file of vertraging, de was moet nog gedaan worden, het eten gekookt, de hond uitgelaten en als je je dan eindelijk vermoeid in bed laat zakken wil je wederhelft ook nog aandacht. Soms klinkt een potje wilde sex na een dag hard werken erg lekker, maar vaak moet er even wat gedaan worden om je in the mood te brengen.

1. Ontspannen sfeer

Niemand kan zich ontspannen met een hoop rommel, zorg dus voor een opgeruimde kamer. Gordijnen dicht, kaarsje aan, telefoons aan de kant en even echt tijd voor elkaar nemen. Wil je wat extra’s doen? Een mooi lingeriesetje kan jullie beiden motiveren!

2. Massage

Sure, soms wil je elkaar de kleren van het lijf rukken, maar vaak heeft ook je lichaam even een warming up nodig. Een massage is dan het ultieme voorspel. Gebruik een lekker ruikende olie en begin bij de schouders en rug om vervolgens sneaky af te dwalen naar andere lichaamsdelen. En, je hoeft natuurlijk niet alleen je handen te gebruiken…

3. Muziek

Romantische muziek op de achtergrond kan wonderen doen voor je gedachten. Wij vrouwen staan erom bekend tijdens de sex af te dwalen naar dingen als boodschappen, vergeten afspraken, huishoudelijke klusjes, etc. Niet echt zaken die je avond romantisch maken. Een muziekje kan er voor zorgen dat je je meer focust op de melodie of tekst terwijl jij en je partner van elkaar genieten.

4. Beeld

Goed voorbeeld, doet goed volgen. Want zeg nou zelf, wie raakt er niet in de stemming van een film als Fifty Shades of Grey of een mooie pornavideo? Zoek een sexy film uit en kijk die samen met je partner. FYI: Het is niet erg als je het einde later opnieuw moet kijken).

5. Speeltjes

Er zijn ontelbaar veel leuke speeltjes op de markt die jij en je partner kunnen uitproberen. Denk bijvoorbeeld aan een blinddoek, vibrator, handboeien, of een vibrerend ei waarvan je partner de afstandsbediening heeft (spanning gegarandeerd)!

6. Locatie

Routine kan prettig zijn, maar ook gaan vervelen. Spice things up door je partner eens te verleiden op een andere locatie dan jullie slaapkamer. Ga je toch liever voor oud en vertrouwd? Probeer dan eens, als je er comfortabel mee bent, een ander soort rol aan te nemen tijdens de sex. Ben je normaal gesproken wat voorzichtig en afwachtend? Neem dan nu eens het voortouw en daag je partner uit tot een onvergetelijke avond.

Heb je nog meer tips? Laat ze achter in een reactie!

 

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy