By 

Zo maak je van je vriend(in) een goede minnaar


Al loop je op wolken, dit hoeft nog niet altijd te betekenen dat je ook sterretjes ziet tussen de lakens. Kan de ander wel wat sturing gebruiken? Met deze tips tover jij je vriend of vriendin binnen no time om in een goede minnaar.

(Body)language is het sleutelwoord

Je hebt het wellicht al tig keer gelezen, maar niets is minder waar. Communicatie is essentieel in elke relatie. Ook wanneer het op intimiteit aan komt! Mis je iets in de slaapkamer? Vind je een bepaald standje fijn? Zou je wel eens een speeltje willen gebruiken? Praat hier dan over. Zo simpel is het, maar het is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Als je dit lastig vindt, kun je het misschien eerst ‘subtiel’ aankaarten met lichaamstaal. Gaat er geen lichtje branden? Vraag dan eens of je lover favorieten heeft tussen de lakens om het gesprek op gang te brengen. Laat je (lichaam) trouwens ook horen als hij of zij een goede move maakt. Kreunen en dirty talk moedigen hem aan door te gaan met waar hij mee bezig is.

Speel een speels spelletje

Door middel van sexy spelletjes kunnen jullie ook achter elkaars meest ultieme verlangens komen. Een stel daring dices of een klassiek spelletje truth or dare klaren de klus! Evenals chocoladesaus of massagekaarsen… Liever iets nieuws? Laat je fantasie de vrije loop! Of neem eens een kijkje in je App store/Play store voor wat spannende apps. Succes gegarandeerd!

Geef een privé-show weg

Laat je lover toekijken terwijl je jezelf pleased. Je lief zal het niet alleen enorm opwindend vinden om je op deze intieme manier te bekijken. Na dit showtje zal hij precies weten welke magische bewegingen hij moet maken om jou tot een ultiem hoogtepunt te brengen.

Plan een filmavond in

Netflix and chill? Vervang Netflix voor LotteLust! Kijk samen porna video’s waar jij het heet van krijgt. Zie het als een soort studieavond, waarbij je lover de spannende moves aandachtig observeert. Misschien is het een leuk idee om jullie movie night te eindigen met jullie eigen witte doek scenario?

Neem de touwtjes in handen

Trek je stoute schoenen aan en laat je lief precies laat waar jij echt van houdt. Grijp de handen en breng ze naar al jouw lekkerste plekjes. Pak het hoofd beet en leid het naar alle lichaamsdelen die je graag gekust ziet worden. Breng de ander precies in de juiste houding om jouw favoriete standje uit te oefenen. Et voila… Met een beetje lef heb je die goede minnaar binnen handbereik.

Geef het tijd

Realiseer je ook dat jullie elkaar en elkaars lichaam nog moeten ontdekken. Geef elkaar hier de tijd voor! And remember: oefening baart kunst.

Meer tips voor een goede minnaar:

4 gekke hacks voor betere sexytime

Beter sexleven? Check deze 7 easy tips

10 sextips voor vuurwerk tussen de lakens

Beeld: Pinterest
Chiara
About me

Opgegroeid in de modernste stad van Nederland, fashionista in hart en nieren, niet vies van een Cosmopolitan (of wijntje), een hechte vriendinnengroep, een voorliefde voor schrijven, (vooral over haar liefdeservaringen), een tikkeltje nieuwsgierig, reuze open minded en above all een hopeloze romanticus. Kortom: de Rotterdamse Carrie Bradshaw. Inclusief 'Mr. Big' die keer op keer opduikt in haar leven.

YOU MIGHT ALSO LIKE

sextoys
Singlesday: 5 speeltjes die beter in bed zijn dan een man
November 11, 2018
lange relatie seksuele spanning
Lange relatie? Met deze 5 tips vergroot je de seksuele spanning
February 05, 2018
zijn aandacht
Zo trek je zijn aandacht
April 13, 2017
sextips beter sexleven
Beter sexleven? Check deze 7 easy tips
June 19, 2015

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *