De lekkerste masturbatie standjes voor vrouwen

door Lotte

Zij komt, zij komt! Lig je meestal gewoon op je rug in bed tijdens een solosessie? Dat kan wel wat creatiever en spannender. Er zijn zoveel meer fijne posities om jezelf naar een hoogtepunt te brengen. Check deze masturbatie standjes om nieuwe, lekkere ervaringen.

Masturbatie standjes 1: de lotus

Het bekende yoga-standje leent zich perfect voor masturberen. Doordat je benen ver uit elkaar liggen, kun je overal goed bij en ontdek je eventueel nieuwe plekje of technieken die je fijn vindt. Als je nog niet zo lenig bent dat je je benen helemaal naar je toe kunt buigen, kun je ook beginnen door de onderkant van je voeten tegen elkaar te leggen en je knieën op het bed te laten rusten.

masturbatie-standjes-voor-vrouwen-ltous (1)

Masturbatie standjes 2: de superster

Ga op je knieën zitten op bed of kleed en houd je rug recht. Zorg dat je je knieën iets buiten je heupen plaatst. Wat is nu zo fijn aan dit masturbeer standje? Nou, omdat je je bovenlichaam recht houdt in plaats van horizontaal, stroomt het bloed sneller naar beneden waardoor je clitoris en vagina veel gevoeliger zullen worden. Dat orgasme heb je dus in no time bereikt!

masturbatie standjes

Masturbatie standjes 3: douchekop

Als jong meisje heb je de magische effect van douche-stralen op je private parts vast (per toeval) ontdekt. De stralen van de meeste douchekoppen zijn sterk genoeg om je naar een hoogtepunt te brengen. Een hete douche is nu eenmaal de ideale setting voor een vlugge solosexsessie. Warm water, een momentje voor jezelf en naakt ben je al. Bovendien brengt staand klaarkomen weer heel nieuwe sensaties met zich mee. Is dat jou too much, dan kun je ook altijd op de vloer zitten. Masseer je tepels en borsten met je vrije hand.

masturbatie standjes vrouwen

Masturbatie standjes 4: plat op je buik

Ga op je buik op kussen liggen, zodat je er gemakkelijk bij kan. Lift je billen zodat je er goed bij kan met je vingers of met een speeltje. Door je bekken gekanteld worden en je benen meer spanning voelen, wordt je ervaring veel intenser. Variatie-tip: doe het eens met je ander hand of masturbeer achterlangs (over je billen in plaats van je buik). Door je routine aan te passen, maakt je solosex spannender voor jezelf.

masturbatie standjes voor vrouwen

Masturbatie standjes 5: de onzichtbare lover

Heb je geen partner (in de buurt), maar wel zin? Daar zijn natuurlijk tal van sexspeeltje voor. Gebruik een dildo met combinatie met een vibrator. Je hebt ze van groot tot klein, dus er zit altijd wat bij wat jij fijn vindt. Voor een vibo kunnen wij een luchtdruk stimulator aanbevelen, zoals de LELO SONA. Dit zijn speeltje dat 100% orgasme garantie geeft – en deze belofte waarmaakt. Het is een investering, maar het is elke cent waard. Maak er echt een vrijpartij van door verschillende masturbatie standjes te proberen.

masturbatie standjes voor vrouwen

Masturbatie standjes 6: couchsurfen

Home alone? Verwen jezelf dan op de bank. Alleen al de verandering van locatie zal je meer opwinden. Zorg dat je helemaal comfy zit. Doe kaarsjes aan en lees een sexy verhaal of porna-filmpje op. Neem lekker de tijd en maak er een ontspannen avondje aan. Variatie-tip: draai jezelf eens om en gooi je benen over de bankleuning en je hoofd over de rand van het zitgedeelte.

masturbatie standjes voor vrouwen

Meer over masturbatie:

11 grappige feiten over masturberen

Solosex dagboek: een week lang, elke dag solosex

10 tips voor betere solosex

Beeld: Tumblr, Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy