Speeltje van de maand: Easy Choice Koppel Vibrator & Glijmiddel Set

door Lotte

Hallo herfst! Het moment om vroeg onder de dekens te kruipen en je lichaamswarmte van je partner te stelen. Alvast excuus aan alle sekslozen die dit lezen. Dit speeltje van de maand is speciaal voor duo’s. De Easy Choice koppel vibrator van EasyToys is alles wat je nodig hebt voor een avondje ‘tot elkaar komen’.

Waarom een koppelvibrator?

Weet je niet wat een koppelvibrator is? No problemo, dan leggen we het toch even uit. Het is een speeltje dat je tijdens de seks met een partner kan gebruiken. Natuurlijk kun je speeltjes als een vibrator, cockring of buttplug als koppel samen gebruiken, maar er zijn ook toys die speciaal zijn gemaakt voor samenspel tijdens penetratieseks. Penis-in-vagina-seks om precies te zijn. Dit noem je ook wel een duo vibrator. Deze vibrator kan in de vagina gebracht worden en dan kan er nog gepenetreerd worden. In beide uiteinden zit een vibrator die trillingen geeft. Zo word je dus op je G-spot en je glansclitoris gestimuleerd. De glansclitoris is het zichtbare uiteinde van de clitoris. De clitoris reikt namelijk nog zo’n tien centimeter in je lichaam.

easytoys duo vibrator

De Easy Choice Koppel Vibrator & Glijmiddel Set op een rijtje:

  • Voor koppels
  • Volledig buigzaam
  • 7 vibratiestanden
  • 2 motoren
  • Draadloze afstandsbediening
  • Inclusief glijmiddel
  • Oplaadbaar
  • Waterproof
  • Kleur: Paars

Prijskaartje: € 99,00 € 44,95 via EasyToys.nl

GEBRUIK KORTINGSCODE ‘lottelust’ voor 15% korting bij EasyToys.nl.

Onze mening over Easy Choice Koppel Vibrator & Glijmiddel Set

Eerste indruk

“Het ziet er goed uit. De verpakking is wat sfeerloos en simpel, maar als-ie het maar goed doet. It’s the inside that counts, zeggen ze weleens. Bij het pakket zit ook een glijmiddel op waterbasis zie is. Voor mij is dat niet echt nodig, ik heb altijd een flesje in mijn nachtkastje paraat liggen. Maar ik kan me voorstellen dat veel mensen geen voorraad voor handen hebben liggen. Bij een toy is dit is een beetje glijmiddel geen overbodige luxe.”

Standen en trillingen

“De duo vibrator is voorzien van twee aparte motoren. In elk uiteinde zit er één. Zo kun je je G-spot en clitoris dubbel stimuleren. Je kunt kiezen uit zeven verschillende vibratiestanden. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je het bedienen.”

“De vibraties zijn erg krachtig! Ook tijdens heftige seks voel je de trillingen nog steeds erg goed. De toy schuift weinig (je kunt het eventueel ook vasthouden) en blijft goed zitten. We hebben allerlei standjes geprobeerd en het bleef goed zitten! Tijdens missionaris gaf het nog een extra kick, telkens als hij tegen de vibo aanduwde.”

“Het minpunt aan de standen vind ik dat je de ritmes en snelheid niet apart kan bedienen. De eerste drie zijn een consistentie trilling die steeds ietsje harder gaat. Daarna volgen de ‘golvende’ en ‘pompende’ vibratieritmes. Wat wel weer fijn is, is dat je dankzij de min-knop weer gemakkelijk naar de vorige stand gaat.”

Gebruik

“Een topper is deze, hoor! Dankzij de flexibel uiteinden is-ie gemakkelijk te bedienen en ‘draagt’ het erg comfortabel, zal ik maar zeggen. De afstandsbediening die je erbij krijgt is een uitkomst. Zo kun je tijdens het gebruiken een andere stand instellen.”

“Wel ben ik persoonlijk geen fan van het glijmiddel op waterbasis. Het droogt snel op waardoor je tijdens het seksen door dus het speeltje eruit moet halen. Voor vrouwen die niet zo nat worden, zal dit niet zo fijn zijn.”

“De toy is gemakkelijk op te laden via USB, niet vergeten natuurlijk.”

Must have?

“JA! Ieder stel zou een duo vibrator moeten hebben. Of je nu exclusive bent of niet. Het is geweldig om een ‘gewone’ vrijpartij mee af te wisselen. Als vrouw is het nu makkelijker om klaar te komen tijdens de penetratieseks met een man. Echt ideaal, hier kom je de herfst wel mee door!”

Met de kortingscode ‘lottelust’ bespaar je 15% op niet-afgeprijsde producten!

DEZE GEWELDIGE KOPPELVIBRATOR SHOP JE (GEHEEL DISCREET) BIJ EASYTOYS.NL

duo vibrator easytoys

1 reactie

magikinje 30 september 2022 - 08:08

met dit speeltje en een nieuw setje lingerie is onze seks met sprongen omhoog gegaan mijn man heeft er weer zin in zalig hoe hij met me omgaat ik geniet

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy